onsdag 26 november 2014

bakläxa gällande BH

Jag har använt BH sedan jag var 11 - 12 (??) år gammal och idag har jag lärt mig ett och annat nytt gällande användande av BH och STORLEKEN! Alltså det är minsann inte så lätt att dethär med BH. Men jag är glad att jag fick möjligheten att delta i kvällens event på Caronile´s underkläder. Skulle det inte vara för amning så skulle jag verkligen har satsat på några nya BHn. Men jag vet vart jag skall vända mig sen då det blir aktuellt. Tack till Annika att du bjöd mig och tack till Caroline´s trevliga personal!

Ja men till tipsen då! Visste ni t.ex. att man förstör BHn om man knäpper den på framsidan för att sedan dra knäppen till ryggen. (skyldig till det!) man får inte lägga ihop kuporna då man sätter BHn i lådan eller skåpet (jeep skyldig!) man skall inte tvätta dem i maskin (skyldig igen!) och man skall tvätta dem efter 3 dagars användning (också här gör jag fel!) Men NU vet jag bättre och NU (eller sen då jag slutat amma och börjat använda fina BHn igen) skall jag bli bättre på att vårda dem!

Och så lite bilder på det då!










och som ni ser agerade Annika bebis bärare åt mig. Stackarn, som att hon inte skulle bara egna kids hela tiden ;) men det var super snällt och gulligt av henne! Tack Annika!

Utbudet i butiken verkade vara bra. Fanns MÅNGA fina BHn. Sku gärna själv ha någon BH med lite mer bling bling. Tror jag skall satsa på en sådan sen då jag slutat amma. Är ni i behov av BH och i kokkola krokarna så rekommenderar jag er att ta er en titt hos Caroline´s. 

Vägen till och från kokkelby var mins lika trevlig som själva eventet. Tror inte vi var tysta länge än någon sekund. HÄRLIGT med människor som man bara klickar med direkt! Och ännu känns det som att vi har massor kvar att prata om. Tack för sällskapet också Annika. (nu har jag tackat och länkat dig så många gånger att inlägget kunde hetat Tack Annika <3 )

9 kommentarer:

  1. Whaaaaat, skulle tydligen också ha behövt vara där idag då, för jag är nog också skyldig till alla de där punkterna! :O

    SvaraRadera
    Svar
    1. eller hur... varför lär inte någon ut all denna viktig info liksom?

      Radera
  2. Vad hadd dom för storlekar, hur smått? Just nu är det bara Change som levererar min udda storlek o Kokkola e nog närmare än Hesa ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. dom hade väl nog rätt så brett utbud, både små och stora storlekar :)

      Radera
  3. TACK Malin för de orden, vad roligt vi hade! Och jag fnissar ännu om hur lika vi beter oss när vi surar åt våra karlar, haha! Nej alltså jätteroligt att du kom :) Och Saga är ju bara för söt, så de var nog också lite därför jag gärna bar på henne, för go för att släppa taget om, hehe ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så lite så <3 ja men verkligen, så skoj! :) skoj att jag fick komma! Ja hon är ju nog en riktigt söt liten bebis, precis som Manuel också är <3 :)

      Radera
  4. Jahaja, jag tror att jag nästan borde få fängelse för misshandel av bysthållare :/ men jag säger likadant som du, när jag har slutat amma så! :D först ska jag misshandla de här fula amningsbehåarna färdigt ;)

    SvaraRadera
  5. Oj, jag är också tydligen helt borta när det kommer till sånt här! :D varför ska man inte sätta på sig bh:n bakfram och sen dra den på rätt plats? Allt det andra är ju ganska förståeligt, men just den grejen blev jag lite förvånad över! Det är ju sjukt svårt att göra på något annat sätt! :D

    SvaraRadera
  6. Va fina bilder du tog! :)
    (Ja trodd att ja hadd skrivi en sån kommentar redan, men tydligen inte).

    /Yrt preggo.

    SvaraRadera