onsdag 5 november 2014

Dags att byta blöjor!!

Då Adam var liten använde vi oss enbart av Natys blöjor. Nu med Saga handlar vi i en annan butik som inte har dessa Naty blöjor. Så vi körde på Libero och har varit riktigt nöjda med det. MEN idag då jag tömde blöjroskisen på vinden (fy fan glöm int att sätta en påse innan du slänger i blöjor i en roskis som inte töms så ofta *SNUSKVARNING*) märkte jag att Liberoblöjorna var helt intakt medans Natyblöjorna börjat mögla. VAD säger det? JO att Naty blöjorna är mycket mer naturliga eftersom dom möglar. VAD innehåller Libero blöjorna som gör att de inte möglar? Tänker direkt på den där bilden med melonen och med Mc Donalds hamburgare, ni vet då melonen möglar men inte burgaren. Så från och med idag är det nog Naty som gäller för oss, får helt enkelt åka till den andra butiken för att köpa dem. Köper faktiskt bara Natys våtservetter också (köper hem på lager då vi är i Prisma) för dom är de enda som jag klarar av att använda, dom andra luktar APA! Se det som ett tips, prova dessa så lovar jag att ni också kommer att byta. Inte för att man nu skall använda våtservetter så ofta hur som helst, men de få gånger som man gör vill JAG ha något som inte luktar ILLA.  Nu har jag nästan lite ångest över att dom där plastblöjorna sätts på Sagas lilla rumppa dag ut och dag in.


"Naty är ett litet entreprenörsföretag grundat av Marlene Sandberg, en svensk mamma. Vi erbjuder ekologiska alternativ inom personvård med våra Baby-Mammor- och textilprodukter. Våra produkter är det naturliga valet för miljömedvetna föräldrar och kvinnor"

Kopierat från NATYs hemsida. (bilden också lånad därifrån)







Vad är dina tankar gällande blöjor? Vilka gillar du bäst?

4 kommentarer:

  1. Vi använder också endast Natys våtservetter, dom känns på nåt sätt "äkta"!! Men deras blöjor har jag däremot inte provat på, vi använder mest Pampers.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja våtservetterna är helt super :) blöjorna är var vi i alla fall nöjda med till Adam, men dom finns inte i reimari..

      Radera
  2. Hade tänkt börja använda Natys blöjor åt dottern, men hon blir röd i rumpan av dom. Provar nu som då men samma sak.. Kanske den är tätare än "vanliga" blöjor, för att kompensera eller nåt? / Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch då, trist med röd rumppa :( Det verkar vara väldigt olika vilka blöjor som fungerar till vilken bebis. Adam reagerade aldrig på dom då han var liten, och då har han känslig hud. Man måste prova sig fram vilken som passar bäst :)

      Radera