torsdag 13 november 2014

Detta förändrade mitt liv

Här kommer då inlägget som fått sin rubrik från FSBs blogg. HÄR kommer ni till det inlägget. (alla som skriver om detta kommer att länka sina inlägg till FSBs blogg som en kommentar på just detta inägg)

Jag funderade länge på vilken ämne jag skulle välja, vilken händelse som förändrat mitt liv. Det givna skulle väl vara att skriva om barnen, onekligen förändrades mitt liv som allra allra mest den 12 juni 2012, men samtidigt så känns det inte så spännande. Jag funderade vidare bakåt i minnet, FÖRLOVNINGEN? Nej inte speciellt spännande där heller, eller det är klart att det var det för oss. Kan nog berätta om dagen då Anton friade, men inte här och inte NU. En sak som brände till var ju då jag tänkte på Anton. Och JA att jag träffade ANTON är nog den saken som förändrat mitt liv allra mest. Om vi tar det från början..

once upon a time. 

Jag var 16 år och ganska lost. Festade runt och hängde med HELT fel människor, inte bara fel människor så klart men till stor del människor som inte hade speciellt positiv inverkan på mig. Det var olyckliga kärlekar, obesvarad kärlek och rätt så trasiga vänskapsrelationer. 

En kväll chattade jag och en kompis med hennes bekant. Någon som hette, Anton. Vi var som 16 åringar är, väldigt barnsliga, och chattade om en det ena och en det andra. Lekte lite cool och var väldigt löjliga. Då jag väl kom hem från kompisen och tänkte jag ändå att jag skulle adda den här Anton på Facebook, sagt och gjort. Vi blev vänner på FB och började POKEa varandra, ni minns kanske att man då back in the days sysslade med sånt, men kunde också krama, pussa osv. Med tiden blev det också en cyber kram här och en cyber puss där. Töntvarning, men ändå så gulligt på något vis.

Vi började chatta på MSN, skrev med varandra i flera timmar om allt och inget alls. Vi bytte telefonnummer och började messa (detta var ju på den tiden då inte något whats app fanns på telefonen ännu) Tillslut skulle vi träffas. Jag och mitt handbolls lag hade haft bastu kväll och hur det nu sen kom sig så var jag också med ute på krogen efteråt (ja jag var 16 år då..) Där inne på Harry´s pub i Pargas träffades vi för första gången. Inte speciellt romantiskt egentligen, Anton var rätt full och hade tappat bort sin väska och jag själv var inte speciellt nykter jag heller. Men vi skrattade och hade det skoj i alla fall. Följande dag var vi på Bio. På date, jag kan ännu minnas hur jag gjorde mig i ordning inför daten, minns vilka farkkun jag hade och vilken blus. En rosa Paul Frank huppare, det var det finaste jag ägde på den tiden. Och en massa JLo parfym. 


Vi åkte iväg till Åbo och såg en romantisk komedi, ni vet pirret då man liksom innerst inne vet att detta är väldigt RÄTT. Så kändes det den kvällen och efter det har det känts så varje dag. Någon vecka senare blev vi ihop sådär offentligt. Innan det hade jag ju varit tvungen att kolla läget med mamma. Liksom "mamma va sku du säga om jag sku ha en pojkvän som är 19 år?" och mamma bara "vad heter han då?". Men som tur va, var det inga problem för mamma heller ;)


Och på den vägen är det, nu står vi här med 2 underbara kids, ett stort fint hus som skall bli vårt drömhus och en massa kärlek. Tänk att en liten poke på FB kunde bli allt detta. Snacka om att det förändrade hela livet. Vill inte ens tänka på vad jag skulle varit idag om jag inte träffat Anton. Tror egentligen inte på ödet, men på något vis var det ändå meningen att just han och jag skulle bli VI <3


Tack vare att jag träffat Anton har jag också själv utvecklats, jag har insett att jag är prefekt som jag är, att jag kunde få den BÄSTA pojkvännen i världen. Jag är så glad att det blev just vi, att ingen annan hann haffa honom innan mig.Älskar dej ANTON, Igår, Idag och Imorogn, till månen och tillbaka <3 

3 kommentarer: