lördag 31 januari 2015

det är värt att ha väckning när..

.. man har det för att hinna med en kaffe/lekdate med Carro och lilla Lo. Imorse hade vi väckning för att vi skulle infinna oss hos Carro redan vid 9. Dom hade annat program idag så för att hinna ses blev det tidigt. Men vi hade så super skoj och trevligt så det var verkligen värt det! Det var första gången som vi hälsade på i deras nya hem, och dom hade redan hunnit få det hemtrevligt och mysigt där! Ska bli spännande att se hur resten av huset och projekten blir.

Vi hade en riktigt rolig pratstund, pratade om en det ena och en det andra. Älskar människor som Carro som man kan skämta om saker med utan att dom höjer ögonbrynen. Ligger liksom på samma våglängd eller hur man nu sen säger. Vi tackar för besöker och bjuder gärna in oss själva nästa gång vi kommer till jeppis igen.


söta tjejer eller hur??

Efter besöket traskade vi hem och hämtade min kusinvitamin. Sen traskade vi vidare till skorpan. Helt som att jag inte var nöjd med morotskakan hos Carro, nej nej en liten fastlagsbulle fick också rum i magen. Och en panini med sallad. Oj Skorpan jag är nog kär i det stället!



så att sådant. Hittills har ju dagen varit super! Får se vad eftermiddagen har att komma med.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar