lördag 10 januari 2015

att packa igen

Då vi i april 2014 packade ner hela vårt liv i lådor och flyttade hit till huset tänkte jag MÅNGA gånger att vi INTE på LÄNGE skall behöva varken packa eller flytta. Tji fick jag för nu packar vi ju igen, ENDAST köket denna gång men det räcker minsann gott och väl. Är verkligen glad att vi hann flytta så länge Saga var på insidan ännu. Dygnets timmar vill inte räcka till just nu, finns massor att göra men inte tid. Nåja vi kämpar på och försöker klämma in allt i alla fall. Barnen måste ju gå först, och med två småttisar är det ju nästan jämnt någon som är hungrig eller trött. Därför blir bloggen lite lidande. Skulle så gärna blogga mer just nu, har idéer till olika inlägg i huvudet men ja det får vänta. Och vi får väl bara vänja oss, det är ju inte som att vi är KLARA då köket är klart. Det är väl först sen som vi BÖRJAR. Men ja småsteg och lite i taget, köket kommer vecka 8 så innan det ska vi hoppas vi är klara. Förhoppningsvis har jag lite bilder på vad vi hittills hunnit med på bloggen ikväll. 

Nu ska vi klä på oss för om en stund kommer Adams kompis och hans mamma hit. Skoj med lite sällskap! Anton har jobb nu på förmiddagen så då händer det liksom ändå inte så mycket i köket. 


dagens inspo för köket, drömmer om att har en ljuskrona med levande ljus ovanför matbordet i köket. Ingen lampa! men nog spotlights i taket, vi vill ju inte leva i totalt mörker! Ljuskronan på bilden hittar man hos min faster!


NJUT AV LÖRDAGEN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar