onsdag 14 januari 2015

LONDON BABY


Jepp igår hos mamma bokade vi flyg och boende i London. Vi ska hälsa på Syster, som ju för tillfället bor och arbetar där. Skall bli så skoj att få träffa syrran men också skoj att resa. Det blir den första utlandsresan med min mamma (om man inte räknar med sverige..). Det blir också Sagas första resa. 
Vi ska hyra en lägenhet eftersom vi är rätt många som skall bo tillsammans. Jag är ju fröken all inclusive på alla resor så också detta blir en ny erfarenhet. Det sak bli så skoj! LÄNGTAR! Det bästa med resan är ju 5 DAGAR med Anton <3 med ANTON som ledig alltså! LOVE IT!

Har redan börjat planera inför resan, för även om vi är rätt då spontana i vår vardag, jag och Anton alltså, så är vi som två hysteriska hönor utomlands. Otrygga och rädda. Det kräver alltså att vi planerar, funderar och förbereder oss väl inför resan.

Det finns massor som jag skulle vilja se i London, men eftersom vi reser med 2 barn så får vi också resa på deras villkor. Tur att vi är många vuxna som kan vara med kidsen. 

1 kommentar: