torsdag 22 januari 2015

dagens fråga


En vanlig dag hos oss.. tjaa typ såhär:

7.30-9.00 Någonstans här emellan vaknar vi, äter frukost och byter om till kläder. 

10.00 - 12.00 Leker vi, Saga sover ofta en timme, ibland är vi ute, ibland pysslar vi (jävligt sällan dock) ibland kollar vi på en film ( mer vanligt än t.ex. pyssel) Ibland är vi och träffar någon kompis, ibland är dom hos oss. Ibland är vi på familjecafe och ibland åker vi till åbo för att shoppa lite.

12.00 blir det lunch för oss alla 3.

12.00-14.00 oftast är alla rätt så nöjda och glada här, mätta i magen och utvilade. Vi fixar här hemma, går ut om vi har lust med det, läser en bok eller något annat. Städar lite, plockar undan efter lunchen. Om Adam sovit ända till 9 på morgonen behöver han inte någon nap, har han stigit upp tidigt så vilar han en stund. Ibland sover han och ibland kollar han på någon film.

15.00 Dags för Sagas nap, hon sover mellan 1 och 2 timmar i vanliga fall. Ibland ännu längre. Adam och jag gör väl inget speciellt. Småningom blir det dags att laga middag.

17.00 typ kommer Anton hem (detta kan ju dock kasta med hur många timmar som helst, men i VANLIGA FALL!) och vi äter middag.

19.00-21.00 Någon gång här emellan somnar kidsen, väldigt beroende på VAD vi gjort under dagen, OM dom sovit mycket, lite eller inget alls. Ibland jobbar Anton, och många av kvällarna är jag på gym. Kvällarna är oftast Antons tid med barnen, jag brukar passa på att städa, byka och plocka undan lite. Ja och ofta handlar vi mat på kvällarna också.

Ja typ såhär ser dagara ut, dock är det sällan som 2 dagar skulle vara lika. Vi försöker hitta på lite program varje dag för att vi inte skall få tråkigt. Men vissa dagar är det bara skönt att vara hemma. Vi har inget spikat program men oftast har vi flera allternativ. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar