lördag 24 januari 2015

ett videoklipp i timmen

Idag passade jag på att filma ett litet klipp varje timme. Lyckades helt bra ända till kvällen. Sen gjorde vi typ bara samma. Men ja se på filmer så ser ni vad som hänt idag. 



som ni såg på filmen fick vi hjälp idag. Antons bror med familj har hjälpt oss hela dagen, TACKSAM! nu på kvällen fick vi också hjälp av vår privata elektriker Matte. Tack tack tack för idag. Imorgon jobbar vi vidare. I morgon måste jag också reda upp i övriga huset. Det blev minsann lite stökigt i hela huset idag. Och så har vi en lekträff inbokad. SKOJ!

1 kommentar:

  1. Hej! Jag kommenterade precis på ett annat inlägg om dina gulliga barn.. Började tänka på en sak, har du skrivit om hur det är att ha 2 barn med ca 2 år emellan? Samt hur det är att vara 2-barns förälder vs att ha 1 barn? Vi har väldigt svårt att bestämma om vi ska vänta med syskon till vår plutt eller pröva NU genast liksom.. Finns ju förstås för- och nackdelar med allt och ett barn ångrar en ju aldrig men skulle ändå va intressant att läsa om vad du tycker som har erfarenhet av det ;) När vi skaffade barnet hade vi typ tänkt att jag skulle (med god tur då alltså..) vara gravid med nr 2 nu.. Vårt barn är 15 mån.. Tacksam för svar! :D

    SvaraRadera