tisdag 27 januari 2015

muti-tech

Småningom börjar det bli dags att sälja bort vårt babyskydd, eftersom vi inte kommer vilja använda det för fler barn hur som helst. Den är stadig och bra men också rätt så tung och klumpig. Nåja det betyder ju hur som haver att Saga måste få en ny stol. Adam använder ju sin själv ännu och lär kunna göra det många år ännu. Till honom har vi en stol av britax, en multi-tech 2. Och ja, vi har inte något negativt att säga om den alls. Därför tänker vi inte heller ta några risker då det kommer till Sagas stol. Tänker hålla ögonen öppna för att se när dom råkar ha just den stolen på erbjudande. Måste bara välja färg, Adam har en pigg blå variant så jag vill ju att Saga också får en färg. Lite trist om Adam får en fin blå och Saga får en svart eller en grå, men vi ska se. 

Adam sitter alltså hur bekvämt som helst i den ännu, han åker med ryggen mot färd riktningen och klagar inte alls ännu. Inte verkar han ha speciellt trångt för sina ben heller. Är glad över att vi har en bil som möjliggör att båda kidsen kan sitta bakvända i baksätet. Känns absolut tryggast så. Har som mål att inte vända dem före 4 år, men ja vi får väl se. Hur som helst kan jag rekommendera britax multi-tech om det är någon annan som letar bilstol nummer 2 just nu.Stolen är från 9 kg, så vi får börja äta lite mer havregrynsgröt ännu innan vi kan ta den i bruk. 



Ingen brådska ännu, Saga ryms jätte bra i babyskyddet ännu. Ser inte någon idé i att ha bråttom, dock misstänker jag att hon, precis som Adam gjorde vid 9 mån, kommer börja protestera då hon måste "ligga" ner i bilstolen. Men ja vi får se, som sagt. Ännu så somnar hon typ så fort bilen åker iväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar