måndag 9 februari 2015

gårdagen

Igår var det familjefest i församlingshemmet. Innan det var det gudstjänst, under gudstjänsten läste man upp alla de barn som blivit döpta år 2014. Det tändes ett ljus för var och en och sen bad man för dem. Himla mysigt om det inte varit för att SAGA INTE VAR MED PÅ LISTAN. Vi har fått en personlig inbjudan till att komma och lyssna på då hennes namns skall läsas upp och sen är hon inte med. Sådant gör mig sur, men främst ledsen. Att höra alla andras namn (alla och alla inte vet jag ju om någon annan också var borta från listan) läsas upp men inte Sagas gjorde mig riktigt ledsen. Det känns ändå som en sak som inte borde vara sådär väldigt svårt att croschecka? antagligen vet man ju antalet döpta barn under ett år, kanske man skulle räkna antalet namn man har på sin lista då också? Nåja gjort är gjort, inte går det att ändra på detta längre. Skall ta och maila församlingen och hälsa att vi var rätt så besvikna.. 

Efter kyrkan blev det alltså familjefest, en mysig lite tillställning med fast, smörgås, kex, mete, leksaker, ballonger osv. Vi har haft som tradition med Lelle (hahaha vem annars??!!) att gå på denna tillställning, så Lelle var såklart med också igår. 





På eftermiddagen vankades det kalas. Lilla guddottern Minea blir 1 år idag och det firades med pompa och ståt igår. Helt otroligt att det redan är ett år sedan hon föddes. Att vi firade Mineas födelsedag nu betyder ju också att det inte är allt för många månader kvar tills vår egen lilla bebbe bus också fyller 1 år. Ska passa på att njuta nu de sista 3 månaderna, för efter 1 årsdagen är det liksom helt slut på bebbe tiden. 


När man firar sin 1 årsdag får man också smaka på kakan. Jag tror mamman och pappan var lika ivriga som 1 åringen <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar