söndag 8 februari 2015

vinden i vårt hus

Idag har jag hunnit städa lite mellan varven så jag tänkte passa på att knäppa några bilder från vårt och Adams sovrum. På vinden finns ännu ett tredje sovrum som skall bli Sagas rum i något skede. Men just nu fungerar det rummet främst som förråd/gästrum och så har vi Sagas kläder där. Nåja inte behövs väl någon mer presentation. Här kommer bilder från vårt sovrum.






Jag måste säga att jag gillar vårt sovrum. Den lila färgen gör att det känns riktigt mysigt, varmt och trevligt. Vi har själva valt både tapeten och golvet här, ljust och vitt. Vi trivs!


Vi går vidare till Adams rum.







Älskar Adams tapeter, passligt barnsliga. Dom går i grått vilket gör att ALLA färger passar in. Just nu är det väldigt många olika färger i Adams rum. Här har vi målat taket, valt nya tapeter och satt in ett nytt golv. Vitt och ljust här med. Tror att Adam gillar sitt rum väldigt mycket.

Och hallen på vinden. Här finns också en skrubb, som finns bredvid Adams rum. Den ska vi också fixa upp bara det skulle finnas lite mer tid.




Vinden är våran fristad just nu, eftersom nedre våningen är totalt kaos. SÅ skönt att ha en del av huset som inte är stökig, som är fin och fräsch. Mycket ännu som ska fixas, men som ni säkert fattar så sätter vi allt vårt krut i köket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar