lördag 25 oktober 2014

#BLOGGTRÄFF 14 Åbo








 Bild lånad av ZiiOs blogg, tack tack!

Idag var det då dags för bloggträff, måste såhär först bara säga att det var jätte roligt och inspirerande! Jag åkte och hämtade upp Paulina lite efter 11 idag och så styrde vi mot Åbo. Redan i bilen hann vi prata om en massa blogg relaterat. SÅ kul att kunna prata om sådant med någon annan som också brinner för sin blogg. Vi var väl lite smått nervösa med förväntansfulla. Nervositeten visade sig vara helt onödig, alla var glada trevliga och öppna. Vi pratade på om dittan och dattan, drack lite kaffe mellan varven och sen diskuterade vi också om olika ämnen som Ida och hennes kompanjon Paulina hade förberett. Tiden ville inte riktigt räcka till, så vi får väl ta och träffas snart igen. Härligt gäng med finlandssvenska bloggare! Här hittar ni listan på alla som deltog.



Lite taskigt ljus var det, så mina bilder blev inte så bra. Ni får helt enkelt kika in hos de andra bloggarna och njuta av deras bilder istället. Tusen tack till både ZiiOs och Tidstjuven som är arrangörerna bakom träffarna. Måste säga att jag är riktigt peppad gällande bloggen nu. Och det känns väldigt nice!




2 kommentarer:

  1. Så roligt att ni kom båda två (och Saga var ju så duktig som orkade hela träffa, hihi) snart igen :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var så roligt att träffa alla, Ja hon var faktiskt riktigt duktig, Lilla Astrid var ju också det. Inte alla 5 månaders bebisar som orkar i över 2 h ;)

      Radera