fredag 3 oktober 2014

Ingen rubrik

Hej hej alla! Hoppas ni har/har haft en fin fredag. Vi slöar på här lite just nu, försöker fokusera ledig tiden på att planera våran badrumsrenovering, men shit vad jobbigt det är. Orkar tänka på det en stund men sen kommer ett nytt hinder och så svalnar inspirationen igen. HUR man orkar renovera ett helt hus är något som jag inte kommer att förstå EVER. Men det blir nog bra bara det blir klart, ska vi hoppas. Vi har inte börjat riva ännu, men det är det som står på schemat till näst. Först skall ju allt tömmas också, nåja inte så intressant för er. Ni kommer att få höra på mitt gnäll sen då allt är igång..

Men ja Fredag idag då, vi har fördrivit tiden med shopping, både igår och idag. Det behövdes ett och annat både hem och till kidsen så det har vi fixat, kan visa en bild på det i morgon. Passade på att fynda lite nu då det är reor, fast det känns nästan som att det alltid är någon REA nuförtiden.

Vi har börjat använda Sagas fina lila halare också, OJ så bra den är! Super nöjd att vi köpte den, hennes fleecehalare som är storlek 56 börjar ju vara lite för liten..




Inte mycket nytt på denna front idag, någon som har lust att ställa någon rolig fråga? Eller den behöver inte ens vara rolig, en fråga duger lika bra! Skulle var skoj!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar