måndag 20 oktober 2014

Saga 5 månader

Saga blev ju 5 månader i lördags och idag var det då dags för rådisbesök igen. Lilla fröken charmade sin rådistant totalt, skrattade och pratade i ett. Dessutom hade lilla fröken kommit ikapp sin kurva lite mer, sist låg hon på -15 men nu var hon bara -11. Super nöjd mamma här då, eftersom hon inte börjat med smakisar ännu. Hon kunde allt det som förväntas av en 5 månaders bebis, hon fick sina pick och en stor OK stämpel i baken.


Sen hittade jag en rolig lista inne på Janinas blogg (klick klick) som jag helt fräckt kopierade. Janinas Milou är bara en vecka äldre en Saga så det är kul att jämföra lite hur lika/olika de är. Det är för övrigt kul att läsa om sådana som har kids i någorlunda samma ålder som man själv har. Carros (klick klick) Lo är ju bara 3 veckor yngre än Saga hon också så även där är det kul att läsa och jämföra. Ni fattar ju säkert alla att man jämför för skojs skull. Inte så att jag blir hemskt ledsen som t.ex. Lo lär sig gå innan Saga. Hur som helst, här kommer en liten lista på saker som en 5 månaders bebis brukar kunna. Har sådär snyggt kryssat för de saker som Saga kan.



2 kommentarer:

  1. Ja men visst är det kul att följa och jämföra är intressant, bara för att :) Vår Yamila har ju samma födelsedag som Janinas Milou. Roligt att det kom så många bloggbebisar där i våras/somras!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det, många med jämnåriga att följa :)

      Radera