måndag 3 augusti 2015

Hejsan AUGUSTI

Hejsan! Det blev vist en semester från bloggen förra veckan, ärligt så var det riktigt skönt. Ni får helt enkelt ursäkta mig, kan ju nog själv också tycka att man inte bara har en veckas paus sådär utan att meddela. Hoppas ni inte är långsinta! Kände flera gånger att jag borde ha bloggat lite, men hade liksom inte lusten. Bäst att få sakna det lite så att jag sedan kan komma tillbaka med mer iver igen. 

Nu är det ju liksom höst, haha förlåt! VET att många blir riktigt arga då man börjar prata om höst i augusti, men på något konstigt vänster är jag helt fine med att det börjar bli höst nu. Ni vet mysigt med mörka kvällar och levande ljus. Haha varje jävla år försöker jag intala mig själv att vi myser med tända ljus i mörkret, vet inte när vi någonsin gjort det. Men kanske detta är året då vi börjar med det?!?

Ni ska få se några snabba bilder från vår resa, vi var verkligen skit dåliga på att fota denna gång. VI hade fullt upp med att umgås. Lite sliskigt jag vet, men vi njöt verkligen av varandras sällskap. Utom då några små incidenter, då jag mer eller mindre tappade nerverna på Anton. Ni vet, han är fortfarande inte tankeläsare, OTROLIGT! Hihi nej, men vi hade en riktigt skön semester.

Denna höst kommer ju att vara lite annorlunda för oss, Adam börjar ju nämligen dagis om några veckor. Jag tänker inte sticka under stolen med att det är JAG som behöver dagvård till honom några timmar i veckan. I ärlighetens namn hade jag nog behövt det redan i vintras, men det är ju som vanligt jätte lätt att vara efterklok. Och jag är ju samtidigt glad över att han fått vara hemma med mig och Saga. Ja, jag skall inte trötta ut er med dessa tankar. Tror och hoppas att hans dagisstart kommer gå bra, och att han kommer att trivas på dagis. Lyxigt att kunna köra in honom i dagisrullorna med korta dagar nu på hösten och få lite tumistid med Saga. Från årsskiftet är det sen meningen att jag skall börja studera igen *ÅNGEST*. Men ja den tiden den sorgen. Försöker ignorera det faktum att jag skall tillbaka till skolan ännu.

Annars då? Allt bra med er?

2 kommentarer:

  1. Hur mycket har du kvar av dina studier? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag har 2 år kvar, typ. 3 terminer i skolan och sen 16 veckor praktik. Har alltid varit väldigt preggo då dom andra varit på praktik så jag har missat det. Det är den delen som jag kommer börja med nu i vinter :)

      Radera