måndag 24 augusti 2015

En riktigt BRA start på hösten

Känns som att det vari en dag för nya chanser idag. Vet inte varför men många saker vittnar om att sommaren nu är slut och hösten och "den riktiga" vardagen börjar. I vår familj är det liksom IDAG som hösten börjar. Skolorna har redan börjat, Adam har börjat dagis sådär på riktigt nu och (som jag redan tjatat om säkert 10 gånger här på bloggen) körde höstschemat igång idag på gymmet. Hösten är här och det känns riktigt okej, faktiskt. Känns skönt att "ta tag" i alla projekt som inte blivit av för att det varit "mitt i sommaren". NU är det dags, ÄNTLIGEN!

Kickade igång dagen med att promenixa till dagis med Adam och Saga i vagnen, det är riktigt bra träning då dom båda sitter där. Typ 25 kg extra att skuffa på, och så ännu vagnen då. Det är typ 3 km ena vägen så det blir ju ändå en helt okej länk då man går den fram och tillbaka. Tummen upp för det, och jag skall verkligen försöka se till att jag endera för eller hämtar Adam gående. Lite nyttomotion skadar ju aldrig, och jag är nog rätt så lat då det kommer till att lämna bilen hemma. Älskar att träna och så, men det där vardagliga är ju lite väl lamt. Men i höst SKA de gå bra i alla fall. (jag ger det denna vecka, om ens det! sen kör jag med bilen igen, helt säkert..)

Nu på kvällen hoppade jag i bilen, körde via posten för att hämta ut ett paket med min nya jacka (ååååh kärlek, den är så fiiiiin) och sen vidare till gymmet. Linda var tillbaka från sin semester nu och det märktes att hon varit ledig och hade massa energi nu, jisses vilket PUMPpass alltså. Skakade i både armar och ben före timmen var slut, HÄRLIGT precis så som det ska vara. Och ja ingen måndag utan måndagszumba, så efter pumpen bytte jag till torra kläder, svepte en celsius och så var jag redo för en timme till. Dubbelpass på måndagar får nog bli ett vinnande koncept, och så lägger jag in salen mitt i veckan istället. Onsdag kanske? 


Det blev en BRA start på veckan och på hela hösten!

Hur har din måndag varit?


2 kommentarer:

  1. Min måndag var helt bra, fick gjort en del hemma som jag funderat på en tid. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! En bra start på veckan :)

      Radera