söndag 30 augusti 2015

fornEldarna 2015

Hej hej! (först och främst måste jag be om ursäkt att jag ett flertal gånger nu stavat forneldarna med Ä istället för E.. har faktiskt papper på att jag har dyslexi, så ni får bara leva med att jag inte alltid okej ALDRIG stavar allt rätt..) Förstår att ni alla varit VÄLDIGT oroliga för hur det egentligen gick för den desperata hemmamamman, hon som började dricka cider direkt som barnen försvann ut genom dörren. Och jag kan faktiskt berätta att det denna gång gick riktigt bra. Vi hade en super skojig kväll. 


Tvingade Anton att fota lite bilder på mig innan vi åkte iväg, måste nog säga att jag är SÅ nöjd med min tröja! Alla andra tycker väl att man inte skall använda samma tröja på alla tillställningar på en sommar. Men det skiter jag högaktningnsfullt i. HahahahHos Karin och Kim blev vi bjudna på tacos och vi åt tills vi nästan sprack. Sen klämde vi ännu i oss efterrätt, SLURP!


Vi försökte oss på att fota lite fina pics också, gick väl sådär. Men denna gillar jag i alla fall. Vi tackar och bockar för en trevlig kväll i ypperligt trevligt sällskap.

Efter maten och efterrätten "sprang" vi till gästhamnen för att hinna se raketerna. Vi hann just och just fram innan dom började, HURRA! Sen yrade vi omkring några timmar, pratade med folk och stod i WC-kön. Perus forneldarna alltså, vid halv 3 var vi hemma och väckarklockan ringde på nytt vid halv 9. DET kändes inte helt okej och var inte så skojigt alls.2 kommentarer:

  1. Oj vad fin Tröja, var hittar man sådan???

    SvaraRadera
  2. Tack, jag gillar den själv massor! :) den är köpt från boozt.com, märket är odd molly :)

    SvaraRadera