onsdag 12 augusti 2015

Lite positiva insikter

Nu ska jag berätta en sak för er, en sak som jag verkligen är så super duper glad över. Nuförtiden är jag nämligen en storlek L, möjligtvis XL ibland då beroende på såklart. Men de kläder som passar på mig finns bland alla andra kläderna, jag behöver inte längre söka fram "grejtgööörls" avdelningen för att hitta kläder som jag har en chans att komma i. Inget fel på den avdelningen heller, ABSOLUT INTE. Jag menar jag är jätte glad att jag äntligen i något skede insåg att jag MÅSTE köpa kläder som går på mig och det är ju helt super att det finns. (Tycker fortfarande att det är skit att den måste vara en skild avdelning dock, varför kan man inte bara göra alla kläder så att dom passar, om nu inte alla så i alla fall de flesta.. jag tyckte det var jätte jobbigt att det aldrig fanns kläder i tillräckligt stora storlekar för mig. Det OM NÅGOT fick mig att känna mig dålig och det fick min självkänsla att dala ännu mera..)

Men jag tänker då inte sticka under stolen med att det känns bra nu. Det känns som att jag kommit ännu ett steg på den rätta vägen, den rätta vägen för mig vill säga. Känns så roligt att få börja shoppa kläder igen, känns som att möjligheterna är OÄNDLIGA. Hahaha ja tills jag börjar kolla närmare på utbudet och ändå inte hittar speciellt mycket som faller mig i smaken.

Börjar bli dags att fylla på garderoben nu inför hösten. Till sommaren hade jag ju lyxen att få alla Lelles gamla shorts som inte längre passar på henne. Hur TUR hade inte jag?!? Dom var helt perfekta för mig denna sommar. Möjligtvis går dom ännu nästa sommar också. Alla tummar upp för det!


Försökte hitta bilder på mig i något annat än träningskläder, det var inte lätt. Tydligen fotar jag bara mig själv då jag skall träna, tränar eller har tränat. Nåja dessa två hittade jag i alla fall. Och alltså bildkvaliteten på denna blogg suger verkligen just nu, MÅSTE BLI BÄTTRE på att fota med min systemkamera. Ett av många mål denna kommande höst.


4 kommentarer:

 1. Har läst din blogg lite från och till. Kikar in mellan varven för att kolla hur det går för dig och man blir ju så glad när man ser hur duktig du är och hur bra det går för dig! Skulle så önska att jag hade tid och möjlighet att börja gå på gym men den finns inte just nu. Efter att jag fick första barnet kom jag igång med träningen riktigt bra och det försvann en hel del cm från kroppen. Nu efter andra barnet är intresset och orken helt död när det kommer till träning och att vara hälsosam. Skulle så gärna vilja hitta motivationen och komma igång med träningen igen men känner mig alltför lat ( och bekväm i soffan). Så bomba mig med tips nu! (eller kanske du redan skrivit ett sådant inlägg som du kan tipsa mig om? :D ) Hur orkar du hålla motivationen uppe? Hur hittar man motivationen för det första? och maten tipsa gärna om goda, enkla ( gärna också sånt som passar till kräsna 3åringar) maträtter. Och på tal om kläderna. Tycker faktiskt att det finns riktigt snygga kläder på "den större sidan" som då inte direkt skulle passa mig som oftast använder en 38:a/M när det kommer till kläder. Dom borde nog börja tänka lite mer "utanför boxen" och göra kläder som passar alla storlekar och inte ha skilda sidor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du kikar in här emellanåt :) Jag håller på att fixa ihop ett inlägg med tips för hur man skall kicka igång träningen nu till hösten, så kika in igen snart så du inte missar det :) och maten ja, det kunde jag också skriva lite mera om ( vi har också en rätt så kräsen 3 åring just nu, tror det är en fas. Ibland äter han typ gurka till middag..) Eller hur? alla kläder på samma ställe! :)

   Radera
 2. Vad roligt! Det är länge sen jag kikat in på din blogg nu, men du har ju gjort otroliga framsteg Malin! :) Grattis, vad härligt det måste kännas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja det känns nog riktigt skönt måste jag säga :)

   Radera