onsdag 26 augusti 2015

Då träningen ger resultat


Hejsan hoppsan! Nyfikna på dagens resultat? Det var med smått darrande steg som jag klev upp på vågen, jag visste ju vad den borde visa för att jag skulle nå mitt mål (-20kg). Siffrorna hoppade omkring på displayen och tillslut landade dom på 100g "för mycket". Den riktigt första tanken var "fan också, 100g..100 fucking gram"Dagens resultat blev alltså -19,9 kg sedan februari. Visst skulle det ha sett fint ut med -20, men jag är nog ändå så otroligt nöjd, NO SHIT liksom?!? Först sög det lite, liksom IGEN en gång skulle jag vara så nära mitt mål men ändå inte nå det. Sist jag hade ett mål så var jag ju  200g ifrån det. MEN sen sade jag till mig själv på skarpen, NU SATAN skärper du dig! (ni får ursäkta svordomen, men SÅ sade jag) Du kan inte hänga upp dig över detta, 100g kan bara ha att göra med om jag kissat före eller inte. Dessutom hade fettmassan minskat mera, nu just ligger den på -20,8 kg. Känns så jävla bra, resultatet på vågen är verkligen ett kvitto på att jag fortsättningsvis gör rätt. Och såklart vill ni ju se lite jämförelsebilder också? eller hur?
tror inte jag behöver skriva vilka bilder som är "före" bilderna och vilka som är efter

och så har jag glädjen att meddela att jag nuförtiden inte längre har fetma! *wooop woooooop* utan nu är jag bara överviktigt enligt mitt BMI. Okej man ska väl inte titta på det, men ja det är ju en gräns det också. Min fett % är inom de rekommenderade värdena och samma min fettmassa. 

Vad ska jag annat säga? Bara att fortsätta på samma vis ännu, inga förändringar i något eftersom viktnedgången inte stannat av ännu. Redo för höstens utmaningar och mål? NU KÖR VI!
22 kommentarer:

 1. Helt sjukt bra jobbat! Wow! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) ja med mycket träning och rätt mat så kommer man nog långt :)

   Radera
 2. Wow, fantastiskt jobbat, duktiga du, en riktig inspirationskälla :) //Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, vad glad jag blir :)

   Radera
 3. Verkligen bra jobbat! Imponerad! Och det märks ju att du mår bra av ditt "nya liv" <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! och JA den största vinningen är nog själva måendet, visst är det kul då kilona minskar också, men att må bra är nog det bästa :)

   Radera
 4. Grymt jobbat ju! Dedär 100g är ju absolut ingenting att hänga upp sig på! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! nej försöker verkligen att inte tänka på dem ;)

   Radera
 5. Oj jävlar! kände ju knappt igen dig på efterbilderna! sjukt bra jobbat!! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi tack snälla :) jag har lite svårt själv att förstå att det är JAG på båda bilderna ;)

   Radera
 6. Härligt! Det märks både på din kropp, men också på ditt ansikte, din utstrålning att du har jobbat hårt för att nå ditt mål! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ligger nog inte bara en och två svettiga timmar på gymmet bakom detta. Men den största förändringen är ändå sen som jag gjort i huvudet. :)

   Radera
 7. Niiiice Malin!! Vilken kämpar glöd! Det är så kul när det är kul att träna + att det ger resultat! Skitsnygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos kiitos Carro :) Ja visst är det härligt att kunna njuta av sin träning, bästa känslan ever! Tack det samma bara ;) kram

   Radera
 8. Duktigt jobbat! Vart ifrån är simdräkten köpt? Super fin!!
  Om man råkar se dig på gymmet kan man komma fram och tala med dig om man vill ha tips?
  Skulle du kunna laga en video film och berätta hur du gjort för nå målet? Hur fick dig och göra det? Osv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) simdräkten är beställd från boozt.com och av märket odd molly, jag älskar den själv också :) Visst får man komma fram och prata om man ser mig på gymmet, det tycker jag bara är roligt. Vet inte hur mycket konkreta tips jag har att komma med men prata får man ju alltid :) Ska fundera lite på det där med en video, om jag har något vettigt att säga kan jag säkert göra det ;)

   Radera
 9. Wau, duktigt!:) inte skall du tänka på 100g, utan hur långt du kommit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) jo nej 100g är ju inte något att tänka på ;)

   Radera
 10. Verkligen galet bra jobbat Malin!!! :D Du ska vara sjukt stolt över dig själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) jadå stolt är jag nog :p

   Radera
 11. En kul grej jag upptäckte för de som håller på och går ner i vikt är ett virtuellt program där man kan göra före och efterbilder på http://modelmydiet.com/.

  Jag vet i allafall inte vad min trivselvikt är änn då det är jättelänge sen jag varit i någon sådan om jag ens någonsin varit det.. Men dethär hjälpte lite då man kan fylla i längd och kroppsform och sånt att lite klura ut vart jag är påväg. Att få nån uppfattning om hur långt det kan vara kvar. Klart jag har ett mål redan som jag siktar på men Ibland vet jag inte ens själv hur stor/liten jag är. Har svårt att se varifrån det minskar eller ens föreställa mig hur jag eventuellt skulle se ut vid målvikten. Att fota är ju det som gör att man ser resultaten förståss, men dethär var lite kul då man får en virtuell bild av sitt eventuella utseénde vid målet. Tänkte bara tipsa om du inte har upptäckt det. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack för tipset, ska ta och kolla in den sidan :) verkar ju lite roligt :p jo fotona är nog guld värda då man vill se resultat :)

   Radera