måndag 10 augusti 2015

Då inte ens zumba hjälper

Hej! Loggade in här i morse och var riktigt peppad på att publicera ett roligt, glatt och positivt inlägg. Lusten och det goda humöret försvann då jag hittade en riktigt taskig kommentar som någon "anonym" hade lämnat efter sig, kan ärligt medge att jag blev skit ledsen. Jag har redan bestämt att jag inte publicerar elaka kommentarer, detta gäller också idag. Hoppas du "anonyma" som skrev kommentaren känner dig bättre nu, du förstörde i alla fall hela min måndag. 

Inte ens den älskade måndagszumban kunde få mig att glömma.. Och då mina vänner, då är det jobbigt. Har aldrig varit med om att zumban inte skulle hjälpt förr. Pratet efteråt hjälpte i alla fall, som tur är. Tacksam över det! <3 och tacksam över alla fina människor som finns i mitt liv, ingen nämnd ingen glömd men jag hoppas ni vet vem ni är <3


Nåja så att en sådan dag idag. I morgon tänker jag ladda om och ta en nystart för denna vecka. Hoppas på en bättre dag då.

Gonatt!

5 kommentarer:

 1. Möh, såndänt e en så tråki nackdel me att blogga :( Men hei man ska int bry sig så mycke, tänk va lätt de e för nån att anonymt kommentera trams! megabarnslit o lågt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju den stora nackdelen med att blogga :( men nej som du säger så ska man ju inte bry sig (jag gör det ju i alla fall, men försöker att inte) trist då någon vill göra andra ledsna :/

   Radera
 2. Blä för taskiga kommentarer :l Jag tycker i alla fall att din blogg är bäst, du verkar vara en fin människa och det är roligt att läsa om din vardag :) Styrkekramar!! //Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad glad jag blir! :) kramar tillbaka!

   Radera
 3. De negativa kommentarerna säger mera om den som kommenterat än om dig. Antagligen gör du något de velat göra men inte gör av någon underlig anledning. Ofta bottnar alla negativa kommentarer i avundsjuka på ett eller annat sätt. Trist för människor som sätter ner tid på att hacka ner på någon som gör det som den tycker om (du i det här fallet) och som lyckas. Alla människor skulle må mycket bättre om alla skulle kunna ropa hejar rop istället för att trycka ner någon annan. Stackars anonyma människa också som mår bra av att slänga negativa kommentarer anonymt och som är ute efter att såra eller göra någon annan människa ledsen. Skaffa ett liv eller fixa upp ditt eget liv då (riktat till den som kommenterat anonymt) och klanka inte ner på andra som mår bra. Det finns oftast en orsak som sakt till de negativa kommentarerna och de som slänger dem mår kanske själva inte så bra men det betyder inte att man har rätt att klanka ner på någon annan som mår bra eller som trivs med det som den gör. Hitta istället grejen vad man själv skulle kunna må bra av och sätt ner energin och tiden på att hitta vad som skulle få en o må bättre. I slutändan har man bara ett liv, varför slösa ner tid och energi på att slänga ut en massa negativ energi då man istället kan bidra till någonting positivt?!

  Fortsätt köra din grej, de som snackar skit eller slänger "skit" på dig är oftast avundsjuka. Kämpar på dig härifrån och hejar på dig :)

  SvaraRadera