onsdag 10 december 2014

skogen på andra sidan vägen

Vi bor ju på landet, liksom med grusväg och hela köret. Dessutom har vi ju åkrar och traktorer, en rätt så stor tomt och en massa spännande lador och liknande. Som att det inte skulle räcka med det så har vi ju också skog. Igår passade vi på att ta en liten prommis till skogen. Vi hade med Lelle som sällis (sällan det händer va?!?). Oj så fint det är i skogen nu, så grönt och skönt på något vis. Vi har varit väldigt dåliga på att vara i skogen. Främst för att jag och skogen inte går ihop på sommaren. Ni vet ormar, fästingar och andra kräk. GILLAR INTE. Men nu känns skogen snäll, det känns som att den är där för oss och alla äckel päckel kräk har väl förhoppningsvis somnat för vinter eller dött. 






granris fick vi med oss hem också, tack till packåsnan <3 skulle sätta riset sådär fint framför dörren ni vet. Tja vet inte vad jag gjorde fel men det såg ut som att en julgran dött framför vår dörr, dessutom skuffades allt bort då man öppnade dörren. Så detta får jag fila vidare på..






2 kommentarer:

  1. Härligt med skogspromenad! Synd att det inte blev bra med granriset men jag kan inte låta bli att skratta åt din roliga beskrivning om julgranen som dött framför er dörr :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja det var verkligen skönt i skogen :) haha granriset är om möjlig ännu fulare idag, för nu har det blåst omkring hela gården :p det var nog inte meningen att vi skulle ha det på trappan i år ;)

      Radera