måndag 1 december 2014

paketkalender

I halv panik igår fixade vi ihop kidsens paketkalendrar. Det är väl just så det skall vara? Att man mitt i natten stressar med det?!? Nej inte egentligen men på något vänster lyckas vi alltid få det att bli så i alla fall. Dessutom tog vårt tape slut, så det blev lite mer utmanande att packa duploklossar i papper med bara paketsnöre. Men ja det gick ju nog det också. Och Adam var nöjd i morse då han fick öppna det första paketet. Lyxigt för honom i år då han dessutom får hjälpa Saga också. Hon var inte speciellt tagen av det hela. Lekte med en gammal leksak istället..

Tycker paketkalendrar är en så mysig sak, ÄLSKADE det som liten och därför vill jag också föra en traditionen vidare. Det är min mamma som gjort kalendrarna. Så fint att kidsen har varsin <3 tack mamma!




årets tema var blixten duplo till Adam, och Saga får hon också lite duplo. Lite investering för framtiden liksom. Bara för att, hon behöver ju minsann inte någon kalender i år ännu. Men det är ju så mysigt!




1 kommentar:

  1. Va fint :)..fundera också om ja sku ha fixa en till M, men de får bli nästa år istället! Får nöja oss med Buu-klubbens kalender istället :)

    SvaraRadera