tisdag 16 juni 2015

I morgon gäller detI morgon har jag alltså igen en träff med Linda och vågen. Jag brukar inte vara nervös över det, men jag måste ju erkänna att jag känner mig lite nervig just nu. Vi satte ju upp ett mål, eller ett delmål, som jag skulle sträva efter att nå innan midsommar. Nu är det ju då alltså upp till bevis, och det känns ju lite som att helgens kalas inte direkt hjälper mig. 

Samtidigt har jag jobbat hårt, utöver kalasen har jag inte alls fuskat, jag har tränat på bra och mått toppen. Så vad säger då vågen egentligen? Inte sådär hemskt mycket, rätt lite egentligen. Men samtidigt är jag ju den som så gärna vill lyckas, som vill vara duktig och fixa allt. Vi får helt enkelt se i morgon. Jag ska försöka att inte bli besviken om jag inte uppnår målet. Jag är ju fullt medveten om att möjligheten finns åt båda hållen. Har inte ens vågat väga mig på hemma vågen, för jag är rädd att det skulle ställa till med onödig stress.

Nej vet ni vad, jag ska inte flumma mera här ikväll nu. Dags att stänga datorn och ögonen. Väckning i morgon tidigare än vanligt, skall infinna mig vid gymmet vi 8 tiden för att hinna träna ett pass innan träffen. Tack och gonatt!

2 kommentarer:

  1. Lycka till!
    Hur har du fixat till din banner? Tycker dina bilder med text är häftiga, hur får du till dem?

    SvaraRadera
  2. Jag använder mig mest av picmonkey :) en sida på nätet för bildredigering, gillar den starkt :)

    SvaraRadera