tisdag 23 juni 2015

tillbaka på banan

Oj vilken skön måndag ( om vi för en stund glömmer bort nattningskaoset) det varit idag. Fina Lelle kom hit och lekte med kidsen på förmiddagen så att jag kunde åka iväg till gymmet och styrketräna lite. Ett riktigt bra pass blev det, skakiga muskler och svett. Precis så som det ska vara alltså, passade också på att boka in en tid för ett nytt träningsprogram. Så på onsdag gäller det, Linda lovade fixa ihop ett program som är extra effektivt då det gäller fettförbränningen. Känns lovande, men lite skrämmande också, jag VET ju att det kommer bli tufft.

Nåja annat idag då, vi har då verkligen inte gjort några stordåd idag heller, ätit lunch och middag, umgåtts och lekt. På eftermiddagen åkte vi (jag och Lelle) ensamma till sknassi. Vi (okej då jag) hade några snabba ärenden som vi (ja ja JAG) fixade, och så passade vi på att ta en kaffe.

Och vad vore väl en måndag utan måndagszumban? Inte mycket till måndag inte. Lika härligt som vanligt (börjar ni vara trötta på att läsa om min kärlek till zumban? haha känns som att jag skriver om det var och varannan dag, men ja jag gillar den ju bara SÅ mycket!)

Känns riktigt skönt att starta måndagen med dubbla träningspass, liksom en liten kickstart efter midsommarhelgen. Från detta är det ju bara att fortsätta vidare. 

Hur är det med er då? hade ni en najs midsommar? Har ni tränat något idag? Lite kommentarer skulle vara skoj! Har funderat på att laga ett videoinlägg också, önskningar på innehåll i den? En glad hälsning bara. Vad som helst :)

4 kommentarer:

 1. Hej på dej! Det är så roligt att läsa din blogg. Fast jag "alltid" har tränat en del så sporrar du mig nu efter förlossningen att komma igång igen samt att äta hälsosammare :) tack för de. Ha en bra dag !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej Matilda! vad kul att du gillar bloggen :) Jag fungerar lite lika som du, jag blir också sporrad och peppad då jag ser att andra också är aktiva och hälsosamma :) kul att kunna vara någons inspiration! ha en fin dag du också! :)

   Radera
 2. Hej, en riktigt fin midsommar hade vi. Hann med en löprunda och en styrketräning (tränar hemma) under helgen. Idag har jag inplanerat en till löprunda, synd bara att myggen hittat fram när det är så skönt att springa i skogen annars. Jag tycker det är intressant när du delar med dig av din vardag, jättebra blogg och så roligt med tränings- och matinspiration :) //Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med en lyckad midsommar :) tummen upp för träning men tummen ner för myggor. Du får springa så fort att dom inte hinner ikapp ;) kul att du gillar bloggen, det gör mig glad :) kram

   Radera