måndag 15 juni 2015

KALAShelgen

OJ vilken helg vi haft, skulle jag sammanfatta den med ett ord skulle det bli KALAS. Vi firade ju Adams födelsedag på fredagen. 3 åringen fick paket på sängen, han fick leka på stranden i solsken och sommarvärme på dagen och på kvällen firades han ännu med ett riktigt plättkalas. En härlig dag och Adam somnade nöjd och belåten.


en liten parentes, titta på dessa tvä sötisar för ett år sedan <3 tiden går så fort!resten av helgen var också fylld av kalas och träning. Lelle (som har födelsedag på samma dag som Adam) firades på lördagen. Adams och Sagas kompisar från vår mamma&baby grupp kom på litet kalas på lördag morgon. Och på söndagen var det Adams och Sagas faffas tur att fylla år.

Kalas betyder ju en hel del gott, vilket ju verkligen inte behövdes efter förra helgen. Men ja nu råkade det ju sig inte bättre än att det ändå blev såhär. Som tur har jag ändå tränat också. På fredag kväll blev det en 8 km lång promenix med Lelle i härligt väder. På lördag och söndag var jag och svettades i gymmet. Skönt med måndag idag i alla fall, ny vecka och nya möjligheter. 

Skön måndag på er alla fina! 

(och ja, lite bitter är jag ju över att jag inte fick en enda fråga i min frågestund, men ni har väl saker på koll då gissar jag )

1 kommentar:

  1. Skulle skriva frågor men så glömde jag, men nu när du ändrat på din kost så vad är din favorit morgonmål, mellanmål, lunch, kvällsmål?

    Vill själv förbättra min kost så tar gärna emot tips! :)

    SvaraRadera