tisdag 9 juni 2015

Ett litet steg för mänskligheten..

.. men ett GIGANTISKT steg för mig. 

Förra veckan tyckte Diana att det var dags att höja brädan ett steg, helt på skoj såklart men jag tänkte liksom "kör till" och testade någon sång på slutet. Tungt som synden och jag hade väldigt ont i röven några dagar efteråt. Men envis som jag är kunde jag ju inte sänka brädan denna gång, så nu körde jag hela passet med höjd bräda. Det känns minsann att det blev tyngre, men JAG KLARADE av det. Är verkligen stolt över mig själv, för detta bevisar HUR mycket jag utvecklats sen i vintras. Men vi får se hur stolt jag är i morgon. Jag lär väl inte ens komma upp från sängen, eller ner för trapporna. 

Tidigare idag var vi nämligen ut och cyklade till apoteket och posten, se sådär 16 km på cykel (med Saga i sitsen och Adam i kärran = jobbigt) och sen en steptimme på det. 

*klappar mig själv på axeln* bra jobbat tjejen!

och på tal om att vara bra, lite jämförelsebilder på det då. Träning och rätt kost ger nog riktigt bra resultat just nu. 


jag har kämpat och slitit för detta, men det är ju värt det 1000 gånger om. Jag älskar mitt nya liv, träningen, vännerna, maten, kärleken till min egna kropp. Jag är inte alls klar, inte på några vis, men jag ser vad min kropp kan kan klara av, och vilka potential som den verkligen har. Rätt mat och träning är "hemligheten". Att jag dessutom har turen att verkligen älska träningen just nu gör ju allt så mycket lättare. Jag vet ju att det är JAG själv som gör det största jobbet, men alltså alla fina människor i min omgivning och speciellt Linda och Diana på gymmet, hjälper mej ju massor. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur tacksam jag är, men det blir kanske rätt tråkigt för er att läsa om. Så vi kan väl konstatera att utan alla fina människor som peppar, puschar, stöttar och hejar så skulle jag inte vara här idag.

Här nedanför ser ni nu dagsläget och den formen jag hade innan jag blev gravid med Saga. En bit kvar till det, men inte så långtifrån ändå. 4 kommentarer:

 1. Wow! Du är jätteduktig, fina resultat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! jag är riktigt nöjd själv :)

   Radera
 2. Loooking goood! Bra jobbat vännen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. oouuu tank juuuuu :) bara att jobba vidare ;) <3

   Radera