lördag 20 juni 2015

En midsommardröm

Hälsningar från Korpo, här har vi det riktigt jätte bra, solen lyser med sin frånvaro och vi är lite små bittra över att den verkar lysa på alla andra ställen än här. Nåja men vi har ju det bästa sällskapet istället, så vi måste väl unna andra människor att ha solsken istället.

Tänkte bjuda på lite bilder från vår midsommar, innan jag återgår till att slappa. Skön helg måste jag säga!


Midsommaren inleddes med NYPOTATIS, så gott! Premiär för i år och vi var alla överens om att det var precis så gott som vi hade tänkt. NAMI!


Som ni ser så satsade vi riktigt och hade bordsplacering "parmiddag style". hade så lyxigt att båda barnen råkade sova just då vi åt, så vi njöt lite extra av både maten och sällskapet!



Kärlek på en tallrik!


är det midsommar så är det, sade vi och gav en egen glass till 1 åringen, tror jag aldrig sett någon njuta så mycket av en glass. <3 hon blev inte ens klottig, så gott var det.


efter glassen var det dags att hoppa i bunkkan, barnen trivdes båda som fisken i vattnet. Adam speciellt är ju ett riktigt vattendjur och var mera under utan än ovanför.



med hopp om att göra lika fina kransar som "alla andra på instagram" traskade vi iväg till skogen, Lelle och jag. 


vi hittade väl inte jättemånga blommor, mest knoppar och gräs. 


efter några nervsammanbrott och fula ord hade vi råddat ihop varsin krans. Vi skrattade rätt mycket åt våra misslyckade knasar men poserade stolta ändå.



Då barnen somnat passade vi på att skåla in sommaren med varsitt glas perfectday rosé, eller okej, vi tömde flaskan och lite till. En härlig dag, kväll och natt. Detta lever vi länge på!



Skön fortsättning på helgen!

vi fortsätter i alla fall att njuta här ute på stugan tills i morgon.





2 kommentarer:

  1. Vetdu, här i Karis har det regnat hela halva dagen! Nu skiner dock solen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var minsann växlande väder hela helgen :) skönt med lite skolsken i alla fall! :p

      Radera