torsdag 4 juni 2015

Första löpträningen 2015

Igår hade vi LYXEN att få åka iväg till Skanssi (Åbo) helt utan barn. Det händer typ aldrig att jag OCH Anton kommer oss iväg utan barnen, men som sagt igår hände det. Oj så skönt det var, om än lite ovant. Vi glömde t.ex. kundvagnen efter oss X antal gånger, vem håller koll på vagnen då där inte sitter ett barn (eller två) och ropar. Haha, vi hittade i alla fall det vi skulle ha och lite till. Jag köpte (ja okej då, Anton köpte) ett par nya springskor. Jag kan ju inte börja löpträna utan skor (shopaholic? absolut) Vi var hemma rätt sent, och innan barnen somnat var klockan redan närmare elva. MEN har man bestämt sig så har man, bytte snabbt om till spring kläder, snörde på de nya skorna och stack iväg. Körde utmaningen som jag skrev om här. Och till min stora glädje var det nästan för lätt. Men så har jag ju ändå tränat både styrka och cardio innan också. Ett passligt halvtimmes pass sådär mitt i natten, haha tur att det är ljust på kvällen nu också. Nå


Någon annan som inlett löparträningen i vår? Skulle vara skoj att följas åt och peppa varandra, råkar du dessutom bo i Pargas trakten så ska du hålla utkik här lite extra. LÖpARGAS kommer att ordna några träffar i sommar (för att löpträna tillsammans)

4 kommentarer:

 1. Hej! I vilken ålder passar en pulkoped? Funderar på att köpa en sådan till en 1-åring men kanske det passar bättre med en pulky lino istället, vad säger du som har erfarenhet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Till en 1 åring skulle jag nog köpa den större modellen av en pukylino. Vi köpte den minsta pukan till Adam då han var 1 år och 10 månader. Saga som just fyllde ett älskar sin pukylino :) men det är såklart olika från barn till barn. Våra barn har ju inte ens kunnat gå ännu vid 1 år :)

   Radera
 2. Saknar dina inlägg 😊 hoppas allt är bra 🌸

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulligt av dej :) allt är bara bra här, har varit lite stressad då vi haft kalas i helgen :) men nu är jag tillbaka :)

   Radera