torsdag 18 september 2014

Saga 4 månader

Idag blir vår lilla tös 4 månader, tänk det FYRA månader. 1/3 dels år. Tiden går verkligen fort, men samtidigt känns det ju som att hon alltid funnits och varit en del av vår familj. Idag var vi till rådgivningen, det var läkarkoll. Tur för oss eftersom han lyssnade på lungor och hjärta så nu vet vi att hon vara har vanlig hosta och inte någon elak bobba i lungorna, en läkare kan tydligen höra skillnad.

Hon växer på i sin takt och den ända kurvan som nu gick nedåt var längden, men då hade hon ju växt massor vid 3 månaders kollen så jag tror att det beror på det. Inget alarmerande. Inte heller något prat om mat, skönt. Då kan vi njuta av att helamma ännu en månad. Lite ersättning bara de kvällar som jag är på gymmet, bara vi hittar en ersättning som passar. Enligt rådis är det då bara att prova sig fram, så det börjar vi med sen då hon blir frisk.

Lite latläxa fick vi eftersom hon enligt läkaren inte kunde komma upp i krypställning (?) jag hoppas minsann att jag bara missförstod honom för inte kunde nu Adam komma upp i krypställning då han var 4 månader. Nå vi övar vidare på magen, nu har hon ju ändå börjat trivas på mage så då blir det lättare. Igår vände hon sig också från mage till rygg, fortfarande är hon fem fela från att komma runt från rygg till mage så det kommer säkert vilken dag som helst. Ingen stress och ingen panik.

En nöjd och glad bebis är hon, precis som hon varit hela sitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar