tisdag 3 mars 2015

kika in i vårt kök

Hej hej sådär sent på natten, förstår att ni alla sitter och väntar med spänning för att få se vårt kök. Ska inte hålla er på sträckbänken längre! Här kommer köket, helt klart är det ju inte men det börjar minsann närma sig

.

7 kommentarer:

  1. Ohh så fiint! Jag blir alltid lika hus-sugen då jag ser sådanthär , jag vill också börja remppa och få ett ordentligt hem på gång. Känns ju inte riktigt sådär stadigt att bo på hyra i åbo, Eller jo förståss till viss del, men hus är ju alltid hus. Vill ju lixom börja saker och ting "påriktigt" sådär. Men aja , allas tid kommer antar jag , man skal ju ha pengar också..

    Super snyggt iallafall , och de blir säkert ennu bätttre då de blir klart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, vi är själva jätte nöjda :) kan förstå din husdröm, det är nog jätte skönt med EGET hus :) men det är ju det där med pengarna också..

      ja sen då det är klart blir det nog super bra :)

      Radera
  2. Va fint de blir!! Tycker speciellt mycket om att ni har didär tre fönstren där ovanför köksbänken :) Men sen e ju jag lite petnoga och måste kommentera en sak: Hur kan du si på dendär glasvitrinen, den e ju int i MITTEN jämfört med nedranskåpen!!? :D hahah, bara ja som stör mig på sånt antar jag...

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack ja visst blir de :)

      på tal om att vara petnoga så måste jag ju påpeka att skåpet nog är mitt ovanför nedre skåpen ;) men eftersom det övre skåpet är bredare så kan ju inte dörrarna vara i samma linje ;) inget som stör mitt öga i alla fall ;)

      Radera
  3. Jätte fint! var ifrån har ni beställt köket?

    SvaraRadera