söndag 22 mars 2015

En lösning på "problemen"

Hejsan! En jätte tråkig sak (för mig) är att de negativa kommentarerna hittat till min blogg nu. (därför har jag valt att förhandsgranska alla kommentarer innan de syns!) Och jag har också valt att inte godkänna negativa eller pikande kommentarer här. Och eftersom det verkar vara en del saker som stör mina läsare just nu så vill jag nu EN GÅNG FÖR ALLA ge er en lösning på problemen.

problem: vem tror du är intresserad av att läsa om hur du tränar och äter?

SVAR: Jag tror ju att de som läser min blogg är intresserade av min vardag. Just nu är min vardag, familjeliv, hus, träning och hälsa. Intresserar inte dessa ämnen dig så vill jag påminna om att det är 100% frivilligt att läsa min blogg.

Lösning: LÄS INTE MIN BLOGG!

problem: din blogg är patetisk!

SVAR: Trist att du tycker det, alla kan ju dock inte gilla alla bloggar. Helt okej det också!

Lösning: LÄS INTE MIN BLOGG!

problem: Din blogg är skit.

Svar: du behöver verkligen inte gilla min blogg och för din egen skull önskar jag att du kan lägga din energi på något annat än att störa dej på mig eller min blogg. 

Lösning: LÄS INTE MIN BLOGG!

Denna lösning borde fungera ypperligt också på andra problem gällande min blogg. Det är klart att man får komma med åsikter, ge KONSTRUKTIV kritik osv. Men elaka, pikande kommentarer är bara onödigt. Bespara er själva tiden det tar att skriva dessa, så besparas jag tiden det tar att läsa och RADERA dem.

Så till alla er som inte gillar min blogg, som tycker att jag har en dålig, ointressant och patetiskt blogg, vill jag bara säga. Jag är smickrad över att ni fortfarande vill läsa, men tyvärr kommer inte bloggen att ändras speciellt mycket. Bloggen har alltid och kommer alltid främst att handla om min helt vanliga vardag. Och om inte det intresserar så måste man inte läsa, då skulle jag rekommendera er att leta efter andra bloggar som verkligen intresserar. 

Tack för mig och trevlig söndag kväll!21 kommentarer:

 1. Fy, så tråkigt med elaka läsare och anonym kommenterare. Håller helt med dig....Om det inte intresserar läs inte. Fortsätt skriva och strunta i töntiga människor som inte har något bättre för sig än att förstöra för andra. Kämpa på! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det trist! tack för de snälla orden :) kram tillbaka!

   Radera
 2. Hejsan. Jag läser inte din blogg regelbundet men de inlägg jag läst har varit jätte intressanta. Trist att folk skall skriva negativa kommentarer har inte dessa typer bättre saker för sig. Kämpa på och fortsätt skriva om din vardag =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Kul att du gillat inlägget, alltid skoj att höra! :) ja man tycker ju att folk sku ha viktigare saker för sig :) tack, det skall jag nog göra! :)

   Radera
 3. Så sant som du säger, det är frivilligt att läsa nåns blogg och om det inte intresserar en kan man låta bli att läsa den. Och absolut låta bli att lämna onödiga kommentarer efter sig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Så gör jag själv i alla fall, om en blogg inte intresserar läser jag den inte :) vem hinner ens läsa bloggar som inte intresserar?

   Radera
 4. Hej, vad trist att du får elaka kommentarer i din blogg. Jag hittade din blogg via Facebookgruppen Finlandssvenska bloggare. Jag läste ett av dina blogginlägg och har efter det läst varje blogginlägg du skriver och följer din blogg ivrigt. Jag tycker att din blogg är intressant och rolig att läsa. Jag måste erkänna att ibland då jag studerar tar jag en paus i studierna och läser din blogg, om det inte kommit upp något nytt inlägg läser jag ett av dina gamla. Efter det är jag redo för att studera igen. Dessutom tycker jag det är motiverande att följa någon som också kämpar med sin vikt. Så vad jag vill säga, är att din blogg är superbra. :D Keep up the good work. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Oj vad glad jag blir av din kommentar, verkligen! TACK! Kul att du gillar bloggen, känns också skoj att vara "studie paus underhållning" ;) Tack snälla ännu en gång!

   Radera
 5. Nej usch va fräckt me såna kommentarer, å säkert anonyma? Ja tycker du har en jättebra blogg Malin, du beskriver din vardag på ett intressant o roligt sätt, å ja får ofta inspiration till inlägg av di. Så strunta i idioterna å fortsätt som tidigare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men såklart Anonyma, vad annars? ;) Tack snälla Mimmi <3 det värmer verkligen med positiva kommentarer nu :) jaa jag ska nog fortsätta, ett liv utan bloggen skulle verkligen vara konstigt ;)

   Radera
 6. Men vad tråkigt då, int alls någo roligt. Att folk int har mera vett. Gillar din blogg och tycker att du är en duktig och engagerad Mamma och bloggare och jag har fått en jätte positiv bild av dig. Förstår att du måste vara sårad och konfys, men försök att inte låta dessa oförstående negativa typerna inverka på dig. Fortsätt med det du kan och gör så bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack snälla :) kul att du gillar bloggen, det är jätte skoj att höra! Tack för din kommentar :)

   Radera
 7. Skriver själv blogg och reser mycket och USA är mitt favvo nr1.Brukar mellan varven poentera på bloggen att om nån tycker det blir för mycket Usa och resor på bloggen så är det bara att låta bli att öppna om det inte intresserar.Fortsätt precis skriva i den stil du vill ha DIN blogg .Brukar vara in nu och då och läsa din blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men precis, man måste ju blogga om det som intresserar en själv :) kul att du brukar läsa bloggen :)

   Radera
 8. Tråkigt med anonyma kommentarer. :/ Tycker som du, att om man inte gillar nåns blogg kan man väl låta bli att läsa då... Och har man något att säga kan man skriva i sitt eget namn. Fortsätt som förr och skit i dom onödiga kommentarerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tanja :) precis så borde det vara, anonyma kommentarer är så onödiga!

   Radera
 9. Jyst den anledningen jag har så att man inte kan kommentera anonymt. Så tråkigt att du fått såna skitkommentarer! Fin blogg tycker jag. Kämpa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag har också funderat på att ta bort möjligheten att kommentera anonymt, men sen finns det ju de som inte är elaka också. Får se hur jag gör :) Kul att du gillar bloggen :)

   Radera
 10. Usch så tråkigt att folk spyr ut sitt eget illamående genom att skriva elaka kommentarer på din blogg.
  För det är nog oftast så att de som skriver elakt inte står för kommentarerna med eget namn, och de mår dåligt själva.
  Fortsätt med din stil - det är din blogg och precis som du säger MÅSTE ingen läsa den.
  Jag måste också moderera min blogg innan kommentarerna går ut. Det är nu länge sedan där skrevs något osakligt, men i somras var det några personer som dels inte tyckte om då jag var öppen kring min skilsmässa, dels skrev fula saker om min make och hans nya kvinna - DET ville jag verkligen inte heller acceptera.
  Stor styrkekram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja oftast handlar det ju nog mera om den som skriver, hoppas att dom ska hitta något som känns mera meningsfullt att sätta sin tid på istället :) Usch då, låter inte alls skoj det som du varit med om heller, skönt att lugnat ner sig i alla fall! kram tillbaka :)

   Radera
 11. Tycker din blogg e superkiva att läsa, och läser varje inlägg. De e variation i inläggena och verkar äkta. :)

  SvaraRadera