söndag 22 mars 2015

Så otroligt värdefullt


Idag hade jag lyxen att få några timmar tumistid med mamma (så lyxigt att inte behöva dela uppmärksamheten med någon annan! händer allt för sällan!). Oj mammor, tänk ändå vad dom kan. Dom vet så mycket och känner en så bra, eller i alla fall min mamma. Tror inte att det finns någon som vet hur jag fungerar lika bra som mamma. Att få prata om och ventilera allt från små fjuttiga problem till stora och skrämmande beslut med mamma är verkligen GULD värt. Jag känner mig alltid 10kg lättare efter att jag fått prata med mamma. TACKSAM!

Idag förenade vi nytta med nöje och tog en lång promenad, bara vi två. Oj så skönt det är att prata då man går, så fritt på något vis och så öppet. Dessutom traskade vi ihop 8 km, vilket inte är så illa pinkat det heller.

Jag hoppas att jag skall lyckas bygga upp en lika stark mamma-barn relation till Adam och Saga. Jag ÖNSKAR att dom skall kunna komma till mig med alla problem, små och stora. Att dom skall känna sig lika trygga med mig som jag känner mig med min mamma. 

MAMMA <3

2 kommentarer:

  1. Va fint skrivet. Promenader med en bra vän, som din mamma, är bättre än alla psykologer i hela världen. /Marica

    SvaraRadera