fredag 24 juli 2015

och så var det resultatdags

Hej hej! Här sitter jag nu, nöjd och stolt som värsta tuppen. Ni kan ju säkert redan gissa att resultatet av dagens vägning var SUPERBRA! Känns så bra att det verkligen syns på vågen också, att jag kämpat och gett 120% de senaste veckorna. 

HÄR kommer nu då dagens resultat:


Ja vad kan man säga? Känns ju nästan lite fånigt att säga att jag är nöjd, hallå vem skulle nu inte vara det? Att jag faktiskt på ett hälsosamt sätt snart gått ner 20 kg känns ju bara helt super. Att jag fortfarande är lika motiverad att fortsätta, att jag verkligen känner att jag ändrat på hela min livsstil. Att jag verkligen KAN lyckas. Så mycket känslor på en och samma gång.

Samtidigt måste jag påpeka att även om vikten minskat och måendet blivit avsevärt bättre så är inte mitt liv en dans på rosor, fortfarande kommer det motgångar och besvikelser och allt det där andra som tyvärr också hör livet till. Jag vill bara påpeka detta för att förtydliga att livet inte blir bara rosa sockervadd för att man minskar i vikt. Men tillbaka till min stolthet över mig själv. Det är roligare att snacka om den, det bästa för min egna del är ju att det inte alls känns jobbigt. Inte just nu i alla fall, säkert kommer det att komma dagar då jag inte alls vill träna, eller då jag mest av allt bara vill klämma i mig godis och glass. Men JUST NU saknar jag inte mitt gamla liv alls, inget av de faktiskt. Jag saknar inte att må dåligt efter att jag ätit alldeles för mycktet godis, jag saknar inte ångesten varje söndag och jag saknar absolut inte mina tomma löften till mig själv "på måndag kör jag". Jag saknar inte att svälta mig själv, att inte äta något på en hel dag och sedan frossa på kvällen. Jag saknar inte att känna mig tung, trött och helt utan energi. Nej tack, jag saknar verkligen inte något av det gamla.


En riktigt positiv sak är också att jag nu ligger på "normal" fett procent. Känns riktigt fint det, och helt galet att jag gjort mig av med hela 36 smörpaket. Förstår ni vilken mängd fett det är? Jag måste nästan åka till butiken och kolla, plocka ihop 36 paket smör och stirra lite på dem. Tack och hej, kom aldrig tillbaka!

För att fira det fina resultatet idag passade jag på att testa den nya energidrickan Nocco som dom har på gymmet. Smakade riktigt bra faktiskt, jag testade den med päronsmak. Mycket energi och vitaminer och inga kalorier, perfekt för mig! Se det som ett litet tips.


12 kommentarer:

 1. Alltså bara så superbra!! Jag är så himla glad för din skull för jag vet hur det känns! Man blir euforisk!
  Själv har jag kämpat nu tre veckor men vågen står stilla.. Men midjemåttet visar -6 cm så jag skiter helt enkelt i vågen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja känslan är ju helt fantastisk :) Och vad gäller vågen så ska man absolut inte stirra sig blind på den, massor kan hända även om vågen visar samma. Härligt jobbat med -6cm! vi fortsätter kämpa :) kram

   Radera
 2. GRATTIS!! Vilken prestation!! :)

  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! ja det har nog gått år en och annan timme på gymmet för detta :)

   Radera
 3. Instämmer med de två andra här - en sådan prestation! Du SKA vara stolt över dig själv och ditt nya liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja absolut är jag stolt :)

   Radera
 4. Svar
  1. tack :) känner mig riktigt duktig nog :p

   Radera
 5. Grattis, duktigt jobbat :) du är verkligen inspirerande :) H. Sofia, som själv kämpar med kilona

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack :) vad glad jag blir! Att höra att jag inspirerar är jätte roligt :) skickar dej lite extra pepp i din egna kamp mot kilona. Vägen blir lite lättare tillsammans :)

   Radera
 6. Wow, jätteduktigt! Lyckade själv gå ner ca 7-8 kg i vintras, genom att lägga om kosten och gymma, men lyckats äta tillbaka hälften av dem nu under juni-juli.. Unnat mig godsaker, kolhydrater och cider/öl/rött vin alldeles för ofta och inte "orkat" gymma alls. Känns surt, men jag kan inte skylla på andra än mig själv och min dåliga karaktär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! ja ibland tappar man inspirationen och så kommer lite kg tillbaka (om det bara är korta perioder handlar ju vikten mest om vätska, så det är liksom inte någon panik fast man ökat något kg för det försvinner oftast snabbt), huvudsaken är nog att hitta en sådan livsstil som man tivs med. Gillar man inte att springa på morgonen så tror jag inte att man ska tvinga sig till det heller. För då är det ju inte skoj, och så tröttnar man. Hoppas du får tag i de gamla vanorna nu då hösten närmar sig. kram

   Radera