fredag 17 juli 2015

En tillbakablick på det senaste halvåret

Av en ren slump råkade jag idag kolla vilket inlägg som varit det mest lästa på min blogg, och det visade sig vara inlägget som jag skrev för typ ett halvt år sedan. Inlägget skrevs med gråten sprutande ur ögonen, jag var så jävla trött på mig själv, så besviken och så frustrerad. Jag hade verkligen bestämt mig, denna gång skulle jag LYCKAS. HÄR kan du läsa tankarna jag hade den där natten i februari, natten före min första träff med Linda. Natten före mitt LIV började igen.

http://www.minheltvanligavardag.com/2015/02/hur-kan-det-vara-sa-svart.html
klicka på bilden för att läsa inlägget

Eftersom jag nu ändå kollade bakåt i arkivet så tänkte jag bjuda på lite bilder också. Peppiga bilder, bilder som gör mig glad, bilder som bevisar att jag KAN, att jag kommer lyckas. Och att jag kommit en jävla god bit på vägen! Helt enkelt bilder från min resa hittills, flera ska det bli! Var så säkra.

och här sitter jag nu idag, samma Malin MEN ändå helt annan. Det finns inte ord som kan beskriva hur glad jag är att jag vågade ta emot hjälpen då i februari. Att jag vågade erkänna för mig själv och alla andra att jag inte längre hade kontroll. Att jag vågade berätta om mina innersta känslor och mitt i allt känna ett stöd som jag inte känt förr. 

Jag är på långt när inte klar ännu, blir knappast "klar" någonsin heller. Men jag tycker om mig själv och min kropp på ett helt annat sätt idag. Jag ser vad min kropp är kapabel att göra, jag ser att den minsann har kapacitet att förändras. Jag känner mig hälsosam, jag känner mig stark både i kroppen och knoppen. 

Det är ju väldigt "fult" att skryta på sig själv, men alltså FAN så duktig jag har varit det senaste halvåret! Jag har lyckats ändra min livsstil och hittat nya vanor, jag är lycklig och jag mår bra. Jag önskar att jag vetat, den där natten i februari, att jag denna gång kommer lyckas. Jag kommer inte svälta mig, gå ner lite i vikt, tappa inspirationen och gå upp allt igen och må ännu sämre än innan. Den delen av mitt liv är över nu och det känns så skönt!

Jag är också så otroligt tacksam över alla snälla kommentarer, alla peppande hejarrop och alla likes. Ni vet inte hur glad jag blir, tjuter typ av glädje VARJE GÅNG! 

Skön fredag till dej!3 kommentarer:

  1. Åh vilket underbart inlägg, man blir glad av ditt pepp! Fortsätt så Malin! Kramar <3

    SvaraRadera
  2. Du är så otroligt duktig, fortsätt så! :) härliga träningsbilder också!!

    SvaraRadera