tisdag 7 juli 2015

från måndagsdepp till tisdagspepp

Hej hej alla fina! Och tack snälla ni för alla kommentarer jag fick för mitt förra inlägg här på bloggen, på FB, privat. NI ÄR FINA NI! Så skönt att läsa att så många av er redan kommit över "alla tittar på mig och mina brister" stadiet på stranden och bara börjat njuta av sommar, sol och strand! 

Jag tror att jag just tog ett MEGA kliv åt det hållet jag också, fick nämligen min simdräkt idag och ja, vad kan jag säga? Jag ÄLSKAR den. Den sitter riktigt bra på mig och jag känner mig bekväm i den. I alla fall här hemma framför spegeln, bara det skulle bli solsken igen nu så ska jag minsann prova den på stranden också. Återkommer sen då jag testat. Så den som säger att man inte kan köpa lycka för pengar har bara inte köpt rätt saker, hihi nå nej jag skojade lite nu. Det är klart att denna simdräkt inte på något vis kommer att förändra spökena i mitt huvud, men just ikväll är jag SÅ NÖJD. Just ikväll har jag en så mycket bättre feelgood kväll än jag hade igår. SKÖNT!

Men vad säger ni? Snygg eller hur? ni får ursäkta att jag är sådär semi svettig och sliskig, hade just kommit hem från gymmet.. och hann ju inte duscha innan jag ville prova simdräkten.


tror fan att jag kommer rocka denna simdräkt resten av sommaren! Alla tummar upp!


och så en lite annorlunda jämförelsebild, nämligen med det som varit min första målbild nu sedan i vintras. Nämligen formen jag var i innan graviditeten med Saga. Tror fasiken att jag börjar vara där nu, och att jag dessutom gått ner i vikt på ett HÄLSOSAMT sätt denna gång (istället för att banta och halvt svälta sig själv) känns helt underbart! Jag har inte slutat äta (annat än onödigheter då..) utan snarare ökat mängden mat vilket också märks på träningen och HUMÖRET! 

och för att boosta mig själv ännu lite kastar vi in bilden från 
februari 2015 bredvid dagens bild från juli 2015. 



Nej vet ni vad, jag blir så Glad av dessa jämförelse bilder, så stolt och så GLAD. FASIKEN vad jag är bra!

Kom nu ihåg, att om du är i startgroparna till att ta tag i ditt liv, FOTA dig själv! Det är inte kul att se bilderna direkt, men OJ vad glad jag är att dom finns idag.

Ja och så hade jag ett super träningspass idag, SVETTEN SPRUTADE och musklerna GRÄT. Speciellt RÖVEN, men det är ju ett tecken på effektiv träning. 

Oj vad skönt att vara glad och positiv igen. Somnar definitivt med ett leende på läpparna idag.

Puss och hej!



9 kommentarer:

  1. Suuuperfin simdräkt! :D Den där kommer du garanterat att rocka i sommar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag är verkligen super nöjd :) nu är det bara solen som fattas :)

      Radera
  2. Åh, grymt bra jobbat!! Och vilken fin simdräkt! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack! är verkligen nöjd själv över mina resultat hittills :) och JA jag älskar simdräkten :)

      Radera
  3. Jättefin simdräkt och BRA JOBBAT! Alla tummar upp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! jag gillar det verkligen själv också :) och tack igen, känns riktigt bra :)

      Radera
  4. Super fint jobbat!! Hur har du fått inspis? Hur skall man träna om man inte gillar gym?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) oj inspis, jag tror nästan jag svara på detta i ett eget inlägg, har på känn att det kan bli ett långt svar :) ska försöka slänga med lite tips på icke gymrelaterad träning också :)

      Radera
  5. Herregud bruden vilket jobb du gjort!!! Suuuper snyggt jobbat :) du kan va rikit stolt över dig

    SvaraRadera