onsdag 29 april 2015

HÄRLIG fiilis, stolt och tacksam

Hejsan hoppsan alla fina, och TUSEN TACK för all respons på det förra inlägget. WOW, min lilla blogg är minsann inte van att få så mycket kommentarer och likes. Känns jätte skoj att så många gillade inlägget och förstod vad jag ville få fram. SUPER!

Idag var det då dags att igen en gång ställa mig på vågen. Jag visste ju nog att jag kämpat hårt, ätit bra och tränat mycket. Men ändå var det lite spännande. Döm om min förvåning då vågen visade hela 3,5 kg mindre än för 3 veckor sedan. WOW, känner mig faktiskt jätte bra. Jag är stolt över mig själv, och det tycker jag att jag har all anledning att vara!Nu gäller det bara att fortsätta i samma bana, träna hårt och äta rätt. Jag trivs så bra med mitt nya liv, och om jag skall vara ärlig så finns det saker som väger tyngre än viktnedgång. Har den senaste tiden fått höra att jag ser så mycket piggare, gladare och friskare ut. Och det är säkert sant, för jag känner mig så mycket bättre nu än jag gjorde i vintras. Jag känner att min kropp utvecklas, att den blir starkare och friskare för varje dag som går. Redan nu märker jag ju att jag kan köpa kläder som inte passat på mig på länge, dessutom sitter ju kläderna bättre då kroppen börjar bli mera tight och inte sådär pluffsig som den var innan. Ja alltså hittills ser jag inget negativt alls med mitt nya liv, jag är så tacksam över att jag äntligen vågade be om hjälp! Att våga ta hjälp av en sakkunnig är nog det som gjort att jag klarat detta såpass bra. Linda på gymmet är super duktig, glad, peppande och oersättlig för mig just nu! Tänk att Linda fått mig att börja älska styrketräning, det är minsann inte illa!

Och sen skulle jag samtidigt vilja säga att jag är så otroligt tacksam över att vi har ett så fint gym här i Pargas, sportsgym. Det är inte bara Linda som är super där, utan hela personalen är så otroligt bra. Det är ju inte någon hemlighet att jag ÄLSKAR Dianas timmar, att hon lyckats få mig att hoppa omkring på ett stepbräde i en timme är ju i sig helt otroligt (att det dessutom är jätte roligt gör ju saken ännu mer amazing) Alla i personalen är glada, alla hälsar, man får verkligen personlig service, hjälp, stöd, råd. You name it! Hoppas dom vet vilket super jobb dom gör!

Och om vi nu ännu skall snacka tacksamhet så är jag ju också så otroligt tacksam över alla som peppar, hejar och stöttar mig. Som ställer upp som barnvakter, som anpassar middagen efter mig, som tror på mig. NI vet alla vem ni är! 

Nu har jag en så otroligt fin stämning i kroppen, jag är nöjd och stolt över mig själv. Och det kan jag lova att jag inte känt på länge. 

Jag är så otroligt stolt och tacksam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar