onsdag 1 april 2015

ett riktigt dåligt aprilskämt!

Hejsan, och NEJ jag tänker inte lura någon idag. 

JAG HATAR 1 april, för jag går fan på allas lur och sen får man bara känna sig dum. 

Skit onödig dag! 

På tal om skit dag så kan jag meddela att denna dag hittills börjat väldigt dåligt. Igår på step timmen kände jag att det rev till i foten, var lite halt efteråt men kunde nog slutföra timmen (bra där Malin, det gjorde säkert saken bättre!) kände att det tog lite ont i foten resten av kvällen. Tvingade Anton att massera min fot lite i hopp om att det skulle hjälpa. Kan meddela att det INTE gjort det, idag är min fot svälld, det går inte att stöda på den alls. Det gör så ont att jag ringde läkaren just och bokade en tid. Vete fan vad för fel det är, någon sena eller muskel som är sträckt säkert, GRÅTER BLOD över detta redan nu, eftersom detta nog lär betyda att jag måste ha en paus i träningen. Är skit rädd att detta nu är kroppen som säger "hördu du, du har matat mej med en massa skräp en lång tid. Int ska du tro att du sådär bara kan börja träna nu"

- tack för samarbetet kroppen!

Återkommer efter att jag varit till läkaren, håller tummarna på att det är något "lätt" fixat. Helst något som går att bota på en kväll så att jag kan träna som vanligt imrn igen. Kan dock meddela att hoppet för det är SÅ GOTT SOM BORTBLÅST. 

Fan också! Det var ju inte såhär supermånaden APRIL skulle börja. 

*stänger datorn och fortsätter lipa*

2 kommentarer:

  1. Du kan ju alltid fortsätta träna övre kroppen fast foten är till skit :) såna övningar där du inte behövder din fot går ju fortfarande att utföra ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är sant! Men favoriten step och zumba går inte så bra utan en fungerande fot tyvärr.. Blir att köra annat nu ett tag :)

      Radera