onsdag 1 april 2015

med ett sjukintyg i handen

Goder afton! Allt bra med er? Hoppas det i alla fall. Måste bara börja med att konstatera att jag är så otroligt GLAD över att jag har en sjukförsäkring, så tacksam över att jag kan gå till privat läkare de gånger som jag behöver. För jag känner ALLTID att jag blir bättre bemött där än på HVC, tyvärr är det väl så att man får vad man betalar för. Och idag var inte något undantag. Läkaren tog mina krämpor på allvar och rekommenderade lite annat än bara värkmedicin. Tummen upp för skärgårdsdoktorn!

Diagnosen blev hälsporre, låter helknäppt jag vet! Typ som en sjukdom för hästar, men det är alltså en inflammation i muskelfästet under foten, gör satans ont kan jag meddela och knepen för att bli bra igen var att tänja, lägga kallt på och kleta lite voltaren mellan varven. Det kan ta allt från någon dag till någon månad att bli bra, FUCKA MITT LIV lite sådär lagom hårt alltså, MÅNADER?!? 

Dock ska jag prova lite andra lösningar imorgon, tack vare att Anton är bekant med en fysioterapeut. Nåja men mer om det senare. 

Idag var jag då till farbror doktorn och han skickade dessutom med mig denna lapp hem.


tack så mycket fabbo doktorn, låter lovande!

..haha.. nej tyvärr skrev han inte ut detta intyg till mig, inte ens som ett aprilskämt. Jag tycker ju han var lite trög som inte gjorde det, men jag gissar ju att läkare inte kan börja skämta bara för att det är 1 april, som jag ju dessutom dissade tidigare idag. *haha bestäm dig kvinna!!*

Nåja foten är nog bättre nu efter att jag stretchat den med jämna mellanrum, dock är den långt ifrån bra ännu. FAN. Ingen påskstep för mig imorgon, får väl snällt ställa mig i salen och köra lite arm och överkropps övningar. LAME. Men jag kan ju inte halta omkring på en step timme heller, inte ens med motiveringen att jag är "haltalotta" ni vet hönan från Emil i Lönneberga, höna = påskigt.. ääää okej det sög, skippar den idéen nu med det samma.

Inte många glada miner från mig idag inte, är så otroligt bitter på att det heltiden skall komma en käftsmäll, liksom vad har inte hänt? vattenskada, sotbrand, brustet vattenrör, söndrig bykmaskin och nu då skitfoten ännu. Nej VET NI VAD, nu bestämmer jag att det vänder. För nu är det tammitusan vår, nu är det liksom vår tur att ha turen på vår sida också! Är tacksam över att vi fått vara friska i alla fall, om jag nu skall vara lite positiv.

Ursäkta gnällbloggen idag, men just nu är jag en lite marrapa, dessutom LOVAR jag att jag håller på att få mens. Sådär passligt mysigt, lite som pricken över i:et. 

2 kommentarer:

  1. Nu ska det vända till det bättre, tror hårt på det. Glad påsk! H:Ninni

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja jag hoppas verkligen det :) tack det samma! kram

      Radera