tisdag 7 april 2015

vanligt tisdagssvammel

Hejhopp! Tisdag kväll här då, (jeee mindre än en vecka tills vi åker till London, ni som stör er på att jag är happy happy om det, hejdåå!) vanligtvis är ju tisdag = step men inte idag. Foten känns rätt skaplig idag, men vågade inte ta några risker ändå. Ni kan gissa att det lockade att vara vant gå in i salen och sen köra ett härligt svettigt pass, men jag hindrade mej själv och körde ett svettigt pass i salen istället. The next best thing liksom.

Förresten måste jag säga en sak som jag tänkte på igår, det viktigaste för att min vecka skall komma igång riktigt bra är att jag ser till att jag tränar på måndag. Därför kör jag så gott som alltid ett morgon pass på måndag morgon, det kickar igång veckan bra. Se det som ett tips.

Imorgon blir det fysioträff för mig, är lite nervös över vad dom kommer säga där. Skit rädd för att dom typ skulle säga att jag inte alls får gå på step mera. Tror rätt hårt på att min kropp inte klarar av att träna med den massan som jag går omkring och har just nu. Under ett hopp t.ex. tar ju foten emot nästan dubbelt ens kroppsvikt, inga små siffror då det kommer till mig. Men hej nu ska vi inte ta ut något neggot i förskott, mitt i alls är det frittfram att träna igen då det inte gör ont mera. (leker att jag glömt om de historier som jag läst om den senaste tiden, där människor haft paus i ÖVER 1 ÅR. HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP)

1 kommentar:

  1. Ja håller med om hede med måndagsträning! Tycker överlag att måndagar "sets the pace" för hela veckan, speciellt när det gäller mat/fusk. Om jag fuskar på en måndag är det i princip kört för mig resten av veckan.. Som igår när ja påskfuskade (och int tränade annat än en 7km promenad) så känns de redan som denhär veckan e förstörd.. Sku int äta nå gott nu förrän på mitt kalas på lörda, men likväl åt ja 5 choko. Hur svårt kan de vara egentligen?!

    SvaraRadera