torsdag 23 april 2015

dags att packa väskan igen

Imorgon har vi TIDIG väckning, vi (saga och jag) sätter oss på tåget och tuffar iväg mot Jeppis. Vi stannar bara över helgen och åker hem redan på söndag. Orsaken att vi åker är helt enkelt för att jag ville vara med på min gamlafammos begravning <3 

Fast man tycker att man inte skall vara borta länge så är det helt galet hur mycket som skall packas ändå. Lite mindre nu då jag bara har ena barnet med mig, men ändå. Adam får åka ha kvalitetstid med sin pappa. Jag kände att jag inte orkar ha ensamt ansvar över två barn på en begravning. Och då passade denna lösning bra, hade tänkt åka själv i något skede MEN då började mamma hjärtat blöda lite för mycket så Saga fick komma med i alla fall.
Idag har jag provat mina nya skor. Stor materiell kärlek! Dom var inte bara super snygga utan också bekväma. Hoppas dom nu skall hjälpa mina fötter att snabbare bli bättre. Körde lugnt idag också, känns lite trögt att inte hoppa och studsa till 120% men vad gör man då? Det gäller ju främst att göra det bästa i en dålig situation. Fötterna känns riktigt okej idag också, vilket gör mig glad och hoppfull. 

Nej men vet ni vad. NU har jag inte tid att sitta här mera. Har packat exakt noll saker och hade nog tänkt hinna sova lite inatt också. 

6 kommentarer:

 1. Får man fråga va din gamla fammo hette? Tror nämligen att det var hon jag skötte om i slutskedet..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hennes namn känns inte som något som jag skriver ut i min blogg, med respekt för resten av familjen. Dessutom tycker jag, som blivande socionom, att det är ytterst viktigt att komma ihåg tystnadsplikten. För mig känns det inte okej att diskutera vilka patienter man skött om såhär öppet på en blogg. Hoppas du förstår hur jag tänker :)

   Radera
 2. Fullt förståelse! Men tystnadsplikten har väl inget att göra med min fråga? Hade ju inte precis tänkt diskutera hennes vård här eller ens nämna något om henne. Jag kan nog mitt yrkes regler. Jag ville nog endast få det bekräftat om det var hon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra då tänker vi lika :) den tystnadsplikten som vi läser om i skolan innefattar också namn. Vi får inte säga vad barnen i vårt dagis heter, inte ens till deras släktingar, så därför utgick jag ifrån att vården har samma regler.

   Radera
  2. Nej, jag skulle inte få skriva ut hennes namn och fråga om det är hon, men skulle du ha gjort det skulle det varit okej :) Men som sagt jag förstår ditt val så vi släpper detta, tack för en bra blogg!

   Radera
  3. Bra bra :) tack, kul att du gillar bloggen :p

   Radera