torsdag 28 augusti 2014

vardagsrummet

Böt ut de somrigaste kuddarna i vardagsrummet och passade då på att städa och knäppa några bilder på hur vi har det. Vet inte om det intresserar någon, men jag tycker själv att vi har det rätt så fint här hemma. Många av våra saker har inte ännu hittat sin plats, så jag plockar runt dem på olika ställen lite hela tiden ännu. Hur som haver, här har vi vardagsrummet idag.


Soffan och fåtöljerna, soffan är Antons föräldrars gamla som blev kvar här då de flyttade. För tillfället är vi nöjda med denna soffan stor och rymlig är den och så är det ju praktiskt att kunna ta bort tyget och byka det emellanåt. 
Dom nya kuddarna som hittade hem till oss igår. Känns kul att ta in hösten, dessutom skall det bli mysigt med alla tända ljus. Måste bara komma ihåg att köpa ljus nu också.

Matborden, och den andra delen av vardagsrummet. Gillar allt utom pianot, det är inte meningen att det skall vara här. Men tills vi gjort lite små renoveringar på andra ställen i huset har det ingen anna plats.
Lamporna, måste säga att jag älskar alla dessa. Speciellt fin är ju den gamla kristallkronan. I något skede skall den putsas upp. Sen då jag får tid över (alltså sen då kidsen flyttat hemifrån skulle jag gissa på)


Och TVn såklart, själva TV hyllan är från IKEA men jag tycker ändå att den passar bra ihop med allt det gamla. Det är lite vår stil att blanda nytt och gammalt, vitt och färger osv. 



favorithyllan i vitrinskåpet, älskade muminprylar <3 muggarna är min fammos gamla, därför är de lite speciella.



2 kommentarer:

  1. Ni ser ut att ha det väldigt fint! Och så ljust och öppet! Den lilla gungstolen kan man ju inte annat än gilla!! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) ja vi trivs väldigt bra här i vårt hus. Den lilla gungstolen är väldigt kär här hemma, den är gjord till Adams faffa så den börjar ju ha några år på nacken :)

      Radera