måndag 25 maj 2015

Möte nummer 5

Hejsan! Tyst som i graven här på bloggen, ingen hade saknat mej heller (gråter en skvätt över att ingen kommenterat något..) Nåja här är jag nu i alla fall, och nu har jag också hittat lite inspis till bloggen igen. Mina fötter börjar ÄNTLIGEN bli bra igen, så det gör också att motivationen till allt annat börjar hitta tillbaka. SKOJ! (ni ska nu jubla, hoppas och dansa!) Idag på morgonen hade jag mitt 5 möte med Linda och vågen. Jag och vågen har aldrig varit vänner, men på något konstigt vis har jag nästan börjat gilla denna våg. Kanske främst för att den hittills varit snäll och bara visat bra resultat?!? Nåja resultatet av dagens vägning var:


Vågen stannade alltså på - 2,5 kg, senaste mötet var för 3 veckor sedan. Jag är super NÖJD, men jag har också kämpat hårt. Har inte fuskat just alls, och tränat hårt. Härligt att det ger resultat! Det betyder också att jag har ca 2 kg kvar till målet innan midsommar. Kommer nog få kämpa rätt så hårt för att nå det, men jag VET att jag kommer fixa det. Efter midsommaren tänkte jag köpa nytt träningsprogram, börjar bli lite trött på dessa övningar nu.

För övrigt så löper träningen på bra, jag varvar cardio träning med styrketräning så mycket jag hinner. Gillar båda, men alltså glädjen som bara rusar genom kroppen då jag får dansa Zumba är nog ändå den bästa. Denna måndag såg dock lite annorlunda ut, och därför passade vi på att njuta av solen och ta en promenix istället för den vanliga måndagszumban. Lite styrketräning på det och så var dagens pass klart. Körde lite halvhjärtat med träningen, men hann prata desto mera. Ibland behöver hjärnan gymma mer än musklerna. Nya tag i morgon. Lite extra knepigt att träna denna vecka, är ju tillsammans med en BONDE, så våren ( ni vet bönder skall SÅ på åkrarna nu på våren) är lite hektisk. Som tur har vi finfina människor i vår omgivning som stället upp. Idag var barnen t.ex. med min mamma, igår med min syrra.. TACK <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar