torsdag 7 maj 2015

en snabbis

okej en kort uppdatering om mina fötter (int för att nu någon av er säkert är speciellt intresserade av dem egentligen, men det strutar jag i HAHA). Var hos fysion idag (igen) och fick mina skott i fötterna. Det gör inte direkt ont (eller jo emellanåt gör det ju nog det) men mest är det som en ilning genom hela kroppen. Sådär som när tandläkaren borrar ett hål och det ilar till i hela kroppen. Nåja man har ju fött barn också, så lite ont i foten är liksom inte hela världen.

Positivt var ändå att fysioterapeuten tyckte att jag skulle fortsätta gå på cardiotimmarna (MEN TA DET LUGNT, liksom inga hopp och så). I detta skede är det ändå positiva nyheter. För även om jag mer än gärna skulle dra mig så slut att jag nästan svimmar så vet jag ju att den dagen kommer att komma snart (ju mer jag kan vila och ta det lugnt nu, desto snabbare blir jag bra igen). Nu har jag 2 veckor paus från fysion, och sen får vi se. Jag hoppas ju att jag skulle få avboka nästa tid för att mina fötter är bra, men ja som jag redan skrev, vi får se.

På tal om fötter, finns det något äckligare? Usch jag gillar inte fötter alls. Tycker så synd om fysion som måste peta och klämma på mina hobbitfötter. Inte helt i sandalskick ännu om vi säger som så. Nej usch, måste nog ha lite fotvård här snarast!


såhär fagra är minsann inte mina fötter, och NEJ ni får inte se någon bild på dem heller. Ni vill väl somna skönt inatt? Okej så farliga är dom inte, tycker bara att fötter är så äckliga!

Dagens step var ändå jätte skoj (fast jag tog det super lugnt och försiktigt), 2 veckor sedan sist (var ju vappen förra veckan)vilket märktes, hade typ glömt hälften av alla låtar. Att boxas ut i tomma intet kändes först väldigt fånigt. Kände mig faktiskt rätt så töntig då jag viftade omkring (slog) och sparkade ut i tomma luften. Nu älskar jag det, det löser vilket dåligt humör som helst. Dessutom höjs ju nog humöret också av själva timmen, Dianas positiva pepp smittar verkligen av sig. Där ser man, man ska inte döma något innan man gett det en ärlig chans. 

Alla tummar upp för det. Och för vädret idag också, shorts och top på vår gård (hello SUMMER). En bra torsdag på alla sätt och vis, och det bästa av allt.. i morgon är det FREDAG! *hurra!* 

1 kommentar:

  1. Hej,
    jag måste erkänna att jag också tycker att fötter är jätteäckliga. Jag kan inte heller förstå att någon vill arbeta med dem. Huuu.... Som tur är så är ju alla olika, annars skulle man ju aldrig kunna få någon hjälp när det är något fel med ens fötter eller tår. ;)

    SvaraRadera