fredag 29 maj 2015

Att träna med shortsOkej, för många är det säkert ingen big deal alls att träna med shorts. Men som jag redan tidigare skrev så är jag ju inte ett sådär väldigt stort fan av mina ben. Men idag skedde det, idag tog jag mig igenom ett super svettigt step&box pass, men mina sprillans nya träningsshorts. Kände mig stolt efteråt, för att jag vågade. Nu är det säkert många som inte alls förstår vad jag pratar om, liksom "man tränar väl i shorts eller så inte, vad är det för skillnad". Men för en tjej som skämts över sin kropp större delen av livet är inte tränings shorts någon självklarhet. Definitivt ett framsteg i min egna resa.

Några problem hade jag ock. Shortsen korvade upp sig mellan mina ben. Problem som människor med lite mera fyllning i låren säkert känner igen. Det var ju rätt så störande, men det gick nog bättre efter en stund. Svetten klibbade väl fast dem i låren, hahaha nej skojade bara. Vet inte om jag vande mig eller om det pårikrigt blev bättre. En annan liten detalj som störde mig lite var ju att benen tydligen inte hade nämnvärt med muskler, däremot fanns där väldigt mycket löst skit istället. Det dallrade på rätt ordentligt då jag hoppade. Ha ha ha, alltså jag hade lite svårt att hålla mig från skratt där i ett skede. Men det är ju sådant som bara jag själv ser antar jag. Skönt var det ju, lite mindre varmt och kändes friare för benen. 


DE SUPER nya shortsen, och de lite mindre nya shortsen.

Frågan är nu då om vi kör form före funktion? Som tur måste jag ju inte välja, kan ju faktiskt variera. Men jag gissar nog att det blir rätt flitig användning av dessa shorts sen då det på riktigt är sommar.


det var ändå mer najs än bajs att träna med shorts!

4 kommentarer:

 1. Jaa om man sku stå stirra på andras ben på Dianas timmar så tror ja man kanska snabbt sku snubbla :D Dessutom va ju shortsen supersnygga :) /Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha eller hur :) tack fina du <3

   Radera
 2. Hade fullt upp med att hållas på bräde & hinna med alla moves :D så hann inte titta på nån annan men jag såg att innan vi började att du ha samma modell på ett par som ligger i min låda. De ligger bra där för tycker som du att de stiger upp hela tiden. Brukar spela innebandy med längre modell av boxers under, nästan som cykelbyxor, Stadium har sådana. De korvar sig inte lika lätt & då kan man ha vilka shorts som helst ovanpå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, ska ta och kolla in det nästa gång vi far till Åbo :)

   Radera