onsdag 20 maj 2015

på fansens begäran

Mina trogna fans (Mia och Johanna) klagade högljutt över uppdateringen här på bloggen, och ja kan ju inte annat än hålla med om att uppdateringen sugit den senaste tiden. Dock har jag bestämt att jag bloggar då jag har lust. Ibland blir det 10 inlägg på en dag, och sen kanske det går 2 veckor tills nästa gång. Just nu har det varit mycket på G. Vi var ju en sväng till Jeppis under helgen, och innan det hade vi gäster här hemma hos oss. Sen var det födelsedag och igår hade vi också fullt upp. 

Det går verkligen i vågor, bloggmotivationen. Och just nu finns det så mycket som jag vill hinna med. Nåja de skiter väl ni i egentligen, hahaha. Så jag ska inte tjata vidare om detta nu.

Istället tänkte jag skriva ner 

- det känns som att träningen börjar ge mer och mer resultat för varje vecka som går. 

- jag har fått börja öka på vikterna då jag kör styrketräning, känns skoj!

- det känns roliga att träna, antagligen för att jag hittat den träningsform som passar just mig.

- jag har fortfarande inte våga börja jogga, kan vara att det inte kommer att gå på länge ännu (med tanke på foten då alltså)

- försöker se till att jag samlar några 10-tals kilometrar / vecka på cykel. I helgen fick vi hem cykelkärran så ni kan jag cykla ensam med båda barnen. Bra, men jisses så tungt det var #dåligkondition?


- kommer på mig själv att längta till nästa pass, idag t.ex. är jag happy för att det imorgon igen är dags för step. Anton menar på att det inte är helt normalt beteende, men som tur vet jag att det finns andra likasinnade.

- Helt friskt förhållande till träningen har jag kanske ändå inte, eftersom jag drömde värsta mardrömmen och vaknade skrikande och gråtande, och då Anton undrade vad jag drömt om egentligen, svarade jag "jag drömde att Diana skulle sluta dra timmar på gymmet!". Där kan jag nästan hålla med Anton om att jag skulle behöva lite vård ;)

- En sak som inte har med den fysiska delen att göra, är att jag fått flera nya vänner på gymmet. Så skoj att ha sina gymtjejer som man träffar många gånger i veckan. Snacka om att förena nytta med nöje <3

Det var nu vad jag kom på såhär snabbt. Nu skiner solen, maten skall fixas och ja ni vet vardagen rullar vidare. Vi hörs!1 kommentar:

  1. Jeee! Måst klaga i fortsättningen också så de kommer upp många inlägg ;) Syns imoron!! /Mia

    SvaraRadera