måndag 27 augusti 2012

Sverige resan i stort och smått

Ja om vi börjar från början med torsdagen då. Vi åkte ombord på båten, satt i kafét en stund och handlade lite i taxfreen sen blev det tack och gonatt. Adam fick en egen baby säng i hytten vilket var super praktiskt!

Följande morgon var vi rätt så tidigt i Stockholm. Vi hade siktar in oss på lite shopping innan vi skulle köra vidare till Borlänge, men vi var ju i Stockholm vid 7 och butikerna öppnade först vid 10. Så vi ändrade planerna och åkte direkt upp till Dalarna. På vägen stannade vi och kollade på en jätte stor dalahäst. Väl framme i Borlänge checkade vi in på hotellet och sen umgicks vi lite ute i solen. På kvällen var det pre-bröllops-grillning. Adam skötte sig utmärkt under hela dagen. Vi fick mycket hjälp av Adams Fammo&Faffa pluss andra som gärna gullade lite extra med Adam :)

Lördagen var dagen med stort D! Vi käkade frukost och började sedan så småningom förbereda oss för bröllopet. Alla var så fina och finast (efter bruden) var ju Adam <3 bröllopet och vigseln var så fina, vi blev riktigt giftassugna! Adam skötte sig super, sov hela vigseln och var sedan mest glad och nöjd. Mamma och pappa var stolta!

Söndagen körde vi sen tillbaka till Stockholm via Västerås. Det regnade och åskade väldigt mycket typ hela dagen. På vägen hände något som jag aldrig varit med om förr, vi fick punktering! Men som tur var svärfa i bilen bakom oss så vi fick snabbt reservdäcket på plats. I Västerås hade vi fikapaus hos Antons moster. Sen körde vi vidare till båten. Ombord spelade vi några parti maja och sen var det gonatt igen.

Och nu så är vi ju då hemma igen. Det här var väl hela resan i stort typ. Jätte lyckad och Adam var jätte snäll och exemplarisk <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar