onsdag 29 augusti 2012

onsdag

En dag helt utan måsten, vi har myst massor Adam och jag. Vi har INGET planerat för idag, bara vänta på att pappa skall komma hem. Kanske en promenad? Skulle vara skönt i alla fall.

Den senaste tiden känns det som att vi lärt känna Adam ännu mera. Börjar förstå vilka rutiner som passar bäst. Just nu kör vi med metoden vakna-byta blöja (om det behövs) - mata - leka & umgås - adam blir lite sur - mata igen - blir Adam inte nöjd är det sängen som gäller. Och i 9 av 10 fall somnar han då. Alltså är han gnällig då han vill äta och sova. Nu låter ju detta som självklart men det har det inte varit. Vi har lullat och burit runt på honom då han varit ledsen, men nu har vi lärt oss att pojken somnar bäst i sin säng ensam. Lilla killen är ju 11 veckor redan <3 Vi övar att vara på magen med Adam varje dag, korta korta stunder. Adam gillar det inte alls, en minut kanske sen blir han riktigt sur. Hur gör ni andra med bebisar? Gillar dom att vara på mage?


1 kommentar:

  1. S hata också att vara på mage, men vi hadd honom ändå, så gott de gick :P försöka hitt intressanta leksaker som han kuna underhåll sig me då han var på mage. T däremot kan bra ligg på mage en stund :)

    SvaraRadera