onsdag 19 mars 2014

Vilka bloggar jag läser dagligen

Det är många som tipsat om vilka bloggar de läser de senaste dagarna, jag kan ju inte vara sämre. Tänkte tipsa er om några av mina favoritbloggar, de flesta handlar om familjeliv. Klicka på namnet för att komma till bloggen.




Annika väntar nu sitt tredje barn och skriver om vardagen som mamma och studerande. Många fina bilder och ärliga inlägg.


Janinas blogg har jag följt hur länge som helst, ända sedan hon var gravid med sin första flicka. Nu väntar hon nummer tre. En roligt vardagsblogg.




En väldigt rolig blogg som handlar om vardagen som trebarnsmamma, Kakkakaffe bloggar ofta om fysiska aktiviteter med barn och är en stor inspirationskälla.




En vardagsblogg om livet som trebarnsmamma. En ärlig blogg om hur livet med tre små barn kan vara.





En blogg om familjeliv och inredning blandat med fotografering och vardag. En riktigt rolig blogg med en massa fina bilder. Också här väntas det tillökning till familjen.




Kompisen Paulina bloggar om vardagen som mamma och blandar in det med lite inredning och hur vardagen som studerande mamma ser ut. Dessutom har bloggen nu ett spännande tema, det planeras nämligen bröllop.




En blivande mamma som skriver tankar kring hur det nya livet med en bebis kommer att vara. En rolig blogg med mycket humor.





Systersblogg som handlar om hennes vardag. Man får följa med henne i hennes sökande på vad hon vill bli som stor.





En inrednings blogg med helt ljuvliga bilder på ett underbart vackert hem. Detta blandas med vardagslivet som mamma.



En annan inrednings blogg som inspirerar massor. Också här blandas inredningen med mammalivet.


Kika gärna in på dessa fina bloggar och tipsa gärna mig om ni har någon favorit blogg som ni gillar. Ni ser ju mönstret över vilka sorters bloggar jag gillar. Det roligaste blir ju mammavardag blandat med något annat. Hoppas att ni hittar någon ny favorit bland dessa fina.

3 kommentarer:

  1. Tusen tack för länken :) och tack för flera tips, några där var helt nya för mig :)

    SvaraRadera
  2. Oj va många bloggar du läser! Här fick man många tips :) Och tack för att du tipsa om min :)) Kram

    SvaraRadera