söndag 29 juli 2012

Travelsystem

Vi har ingen adepter för bilstolen till vagnen (graco och emmaljunga passar inte ihop) men bilstolen passar perfekt i liggdelen! Perfekt då man han somnar i bilen och man går till butiken eller liknande. En resevagn skall skaffas då vi hittar någon vi gillar. Villa en vagn som Adam sitter mot oss! Men det är verkligen inte det lättaste att hitta en sån. Tipps tas gärna emot :)

2 kommentarer:

  1. Sittdelen till Emmaljungan går väl att ha båda vägarna, d.v.s. så att han ser mot er eller framåt? Fast vi köpte faktiskt också i år en skild resevagn för Emmaljungen är ju onekeligen lite stor och klumpig i butiker eller stora folksamlingar. Fast någon resevagn där barnet sitter vänt mot en tror jag faktiskt att jag aldrig sett. Resevagnar är väl oftast menade för lite äldre barn och i något skede märker ni att han är nöjdare om han får titta framåt än på er, så jag rekommenderar att ni köper en som går att ha båda vägarna i så fall så behöver ni inte ångra er i framtiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo den går att svänga båda vägarna :) är super nöjd med emmaljungan men den är ju inte någon shoppingvagn direkt ;) jo vi sku vila ha en som resevagn som går att vända, men inte heller det är speciellt enkelt att hitta. Får väl leta vidare bara :)

      Radera