torsdag 3 september 2015

inte bara lätt och roligt

Hejhopp! Skulle önska att jag kunde skriva att jag ÄNTLIGEN blivit på bättre humör igen. MEN nej, inte ännu heller. Ragatan inne i mig härjar så gott som fritt och det krävs verkligen ansträngning till 1000 för att vara trevlig just nu. Vet inte ens vad som felas, en riktigt pissdålig vecka bara. 

Som tur har jag min lilla solstråle här hemma med mig (även om skenet kan bedra, för lika snabbt som hon drar på smilbandet så blir hon RIKTIGT arg. Vem månne hon brås på då?)

Fast såklart har det inte bara varit dåligt, veckas positiva saker är att Saga äntligen börjat gå på heltid, att Adam nu trivs på dagis, att Sagas rum snart är klart, att vi hade härligt besök av kompis och bebis idag, den sköna promenaden med Karin och att Anton städat hemmet ikväll. (det positiva med att blogga blir ju att man försöker hitta det positiva i vardagen OCKSÅ!)

kolla lilla gullet med pippilottorna i håret <3


Jag är nog verkligen nere i en svacka just nu, inte ens träningen lockar på samma vis som det brukar. Egentligen är ni väl inte så intresserade av allt detta negativa gnäll? Liksom vem orkar läsa om det?!? Jag vill ändå berätta det, för att visa att allt inte alltid är så jäkla lätt för mig heller. Det är nog lika viktigt att dela med sig av motgångarna som medgångarna. Skulle ju inte kännas som en ärlig blogg om jag bara drog på ett fakesmile och lekte att allt är lika bra och roligt som förr. Alla har bra och mindre bra dagar, och just nu kämpar jag på med dom mindre bra. Men jag skall inte ge upp, jag ska rycka upp mig själv och fortsätta kämpa. Jag vet ju att det är värt det 1000 gånger om, när humöret vänder och livet ler igen. Håller tummarna för att det skall vända snart, gårdagens middag/mellis. Bananplättar med blåbär och jordnötssmör. 2 bananer och 4 ägg, vispa ihop och stek i smör. SMASKENS!

2 kommentarer:

  1. Åh! som jag vänttar att håret ska växa ut på vår lillasyster som blir 1 i nästa vecka.. Änn räcker det inte men.. hade själv inte speciellt mycket hår som bebis så hon har väl samma sega hårväxt.. Bara något jag tänkte på redan då vi visste att det skulle bli en flicka andra gången "tänk sen då hon springer på med pippilottor" liksom.. fast änn kan hon inte gå så var sak har väl sin tid,, =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa! Samma här drömde redan innan Saga var född om att få fläta hennes hår i fiskbensflätor :) hoppas nu bara att hon inte totalvägrar det sen då håret blir så långt :)

      Radera